Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Καλή πρεμιέρα για τον Φοίβο! (pics)

Καλή πρεμιέρα για τον Φοίβο! (pics)

1
DSCN9986
Dodekanisos

Με καλή απόδοση αλλά και παραγωγικότητα στην επίθεση ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Φοίβος, αφού κατάφερε να κερδίσει με 5-0 την Δόξα Ψίνθου και να σημαδέψει δύο φορές τα δοκάρια του Ηλία. Από την πλευρά της η ομάδα της Ψίνθου πληρώνει τις απουσίες παικτών από τις προπονήσεις στην διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και γενικά την όχι και τόσο καλή λειτουργία της ομάδας από το καλοκαίρι.
Από την αρχή οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα με καλή κυκλοφορία και κατοχή της μπάλας, ενώ τα γρήγορα γκολ στο 9΄και στο 15΄ έδειξαν πως ο Φοίβος δεν θα είχε δυσκολίες για να φτάσει στην νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 5-0 ο ρυθμός του Φοίβου έπεσε με αποτέλεσμα η Δόξα να βγει μπροστά παρά το γεγονός ότι από το 67΄ έμεινε με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, λόγω αποβολής του Στάππα.
Τα γκολ
9΄ Κάθετη μπαλιά του Αξιώτη για τον Ορφανίδη Ν. που με πλασέ πέτυχε το 1-0.
15΄ Στην μπροστινή μπαλιά του Ταφάνι στα δεξιά, ο Χαρτοφύλλης με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0.
40΄ Ο Ταφάνι από τα δεξιά έβγαλε την σέντρα, δεν έδιωξαν καλά οι αμυντικοί και ο Παλάζης με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, 3-0.
54΄ Σέντρα του Μοντεσάντος από τα αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Ορφανίδης Ν. που με ζυγισμένη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά πέτυχε το 4-0.
58΄ Αξιώτης από την μεσαία γραμμή βρήκε δεξιά τον Ορφανίδη Ν. κι εκείνος την έστρωσε στον Χαρτοφύλλη που μόνος του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, 5-0.
Το πέναλτι και άλλες φάσεις
30΄ Ο Στελλάς ανέτρεψε τον Ορφανίδη Ν. στην περιοχή πέναλτι. Το εκτέλεσε ο παθών αλλά ο Ηλίας απέκρουσε εντυπωσιακά, την επιστροφή της μπάλας κέρδισε πάλι ο επιθετικός του Φοίβου και έκανε τη κεφαλιά, όμως ο νεαρός τερματοφύλακας της Δόξας απογειώθηκε στο δεξί δοκάρι και απέκρουσε σε κόρνερ.
20΄Αξιώτης και Ορφανίδης Ν. έπαιξαν άψογα το ένα-δύο μέσα στην περιοχή, βολίδα του δεύτερου στο οριζόντιο δοκάρι.
25΄ Ο Παλάζης μπήκε από αριστερά στην περιοχή και σχεδόν από την γραμμή του άουτ έκανε το συρτό σουτ με την μπάλα να φτάνει στο δεύτερο δοκάρι, όπου αιφνιδιάστηκε ο Χαρτοφύλλης αλλά η προβολή που έκανε σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.
41΄ Το σουτ τουτ Σαββούλη από καλή θέση πέρασε πάνω από το οριζόντιο.
57΄ Σέντρα του Στάππα από τα αριστερά, κεφαλιά του Λυριστή στο δέυτερο δοκάρι, η μπάλα άουτ.
60΄ Στο σουτ του Β. Ορφανού από θέση φορ, ο Τόππος. μπλόκαρε την μπάλα.
67΄ Αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Στάππας.
69΄Δυνατό σουτ του Λυριστή από το ύψος της περιοχής μπλόκαρε ο Τόππος.
79΄Από τα δεξιά ο Κουνελλές κινήθηκε ωραία και βρήκε τον Β. Ορφανό που έκανε το αριστερό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.
Διαιτησία Παπαγιαννίδης – Μπέκας – Παπακωνσταντίνου
ΦΟΙΒΟΣ: Τόππος, Ταφάνι, Ορφανίδης Σ., Φελεγκάκης, Θεοδοσίου, Παϊζάνος(61΄Πανταζόπουλος), Αξιώτης( 75΄Αναγνώστου), Ορφανίδης Ν., Καραγεωργίου, Παλάζης( 52΄ Μοντεσάντος), Χαρτοφύλλης
ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ: Ηλίας, Στελλάς, Παναγιωτόπουλος, Δαλκίδης, Σαββούλης(88΄Κωστομοίρης), Ορφανός Δ., Χατζηνικόλας, Λυριστής(70΄Καρίκης Ι.), Ορφανός Β., Στάππας, Ορφανός Χρ.(35΄λ.τ. Κουνελλές)

Ηλίας Λοίζος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2016_2017/a_katigoria/foivos_doxa] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
zlatan
zlatan
7 years ago

η δόξα θα πρέπει να το παλέψει πολύ για να μένει