Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Με το δεξί ο ΑΕΡΑ!

Με το δεξί ο ΑΕΡΑ!

0
7
Dodekanisos

Το πρώτο του τρίποντο για τη νέα χρονιά πέτυχε ο ΑΕΡΑ καθώς επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή Μαριτσών εντός έδρας, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο ορεξάτοι στην αναμέτρηση και με την κοντινή προβολή του Τριχιά μόλις στο 13΄ πήραν το προβάδισμα στο σκορ. Η ομάδα του Βαγγέλη Χοσάδα δεν έμεινε εκεί προσπαθώντας να πετύχει και άλλα τέρματα, ωστόσο οι προσπάθειες του Μασάδο στο 22΄ και στο 31΄ σταμάτησαν στον εξαιρετικό Κοσμά.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα έχοντας μια ελαφρά υπεροχή και την κατοχή της μπάλας. Στο 65΄έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση όμως το πλασέ του Βασιλώττου χτύπησε το κάθετο δοκάρι του Καλανδράνη ενώ στη συνέχεια ο Γιαννακόπουλος Στ. δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο τελευταίο 20 λεπτο ο ρυθμός έπεσε όπως ήταν φυσιολογικό λόγω και της αφόρητης ζέστης που επικρατούσε. Λίγο πριν το φινάλε (89’) συνέβη η φάση θα λέγαμε του αγώνα, όταν ο Κούρος ανατράπηκε από τον Κιόττου μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Παπαβασιλείου να δείχνει «παίζεται», οι Μαριτσενοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα με αποτέλεσμα οι Κούρος και Τσαλώλης να δέχονται την απευθείας κόκκινη κάρτα και να αφήνουν με 9 παίκτες την ομάδας τους μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης που βρήκε νικητές τους «ερυθρόλευκους».
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαβασιλείου (Σαρρής, Μπερδεμπές)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Κατσιδώνης, Δανάς, Γιαννακάκης, Συμεωνίδης, Πλύγκος (84΄ λ.τρ. Ροκάι), Μασάδο, Καλημέρης (70΄ Κασιώτης), Νικολής (80΄ Κιόττου), Τριχιάς
ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Κοσμάς, Καρίκης, Τσούφιος, Παναγιώτου, Γιαννακόπουλος Στ., Παπακωνσταντής, Μπιλιάς, Τσαλώλης, Κούρος, Βασιλώττος Χ. (79΄λ.τρ. Γιαννακόπουλος Γ.), Βασιλώττος Ε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments