Αρχική Εφηβικό Περίπατος για τους Έφηβους της Ρόδου

Περίπατος για τους Έφηβους της Ρόδου

0
Dodekanisos

Κέρδισαν και τον Ευκλή και μετρούν 8 νίκες σε 8 παιχνίδια

Σε …περίπατο εξελίσσεται το φετινό Εφηβικό πρωτάθλημα για τον ΑΣ Ρόδος! Τα παιδιά του Παναγιώτη Μπεκιάρη κέρδισαν και τον Ευκλή Σορωνής στο γήπεδο του Αγίου Σουλά στο ντέρμπι κορυφής με 1 – 0 και αποσπάστηκαν στους 10 βαθμούς στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα μικρά “ελάφια” μετρούν οκτώ συνεχόμενες νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και παρασέρνουν όποιον βρεθεί στο διάβα τους.
Το παιχνίδι του Αγίου Σουλά έγινε κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες μιας και έβρεχε συνεχώς από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και το γήπεδο είχε γεμίσει με λάσπες που δυσκόλευε πάρα πολύ τις κινήσεις των παιδιών.

Τελικά, στο 89′ ο Καντής με ένα ωραίο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1 – 0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:
ΕΥΚΛΗΣ: Χατζηελευθερίου, Βάλλας, Σαχόλη, Συρίμης, Γκιούντιτσε, Ούγιανικ, Φλάγκος, Αχλαδιώτης, Πανηγύρης, Χατζηελευθερίου, Τζούρας (Έπαιξαν και οι Μωραίτης και Μπούτσκα)
ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Κλαδάς, Αμπελάς, Ορφανός, Σαλπιγγίδης, Κάππος, Κωσταδήμας, Κωνσταντινίδης, Τσούρτσι, Κιουπάκης, Σκούρας (Έπαιξαν και οι Καντής, Λεντής, Κωτιάδης, Ισμαίλι, Καλεντζάκης, Ζαγούρης και Πέτσικας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments