Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πέρασε από την Καρδάμαινα ο Άρης

Πέρασε από την Καρδάμαινα ο Άρης

0
Dodekanisos

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Άρης Αρχαγγέλου (μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Π.) καθώς νίκησε με 2-0 τη Δόξα Καρδάμαινας στην Κω, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα, αλλά η ομάδα του Στάθη Φαρμακίδη ανεβάζοντας ρυθμό μετά το πρώτο τέταρτο κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ. Στο 30΄ ο Πομπού πάσαρε στον Μπαϊρακτάρη και αυτός με ένα δυνατό σουτ έκανε το 1-0.Μάλιστα λίγο πριν την ανάπαυλα η Δόξα έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Τάλλαρου με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα.

Στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους παίρνοντας σαφέστατο προβάδισμα στην υπόθεση νίκη. Στο 57΄ ο Τσελεπίδης σέντραρε και ο Πομπού με πλασέ έγραψε το 0-2 που έμελλε να μείνει μέχρι το φινάλε. Να σημειωθεί ότι και ο Αρης είχε μια αποβολή, αυτή του Χατζηπέτρου στο 64΄.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Φραγκιαδάκης (Παγώνης, Γιαμούζης)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΟΞΑ Κ.: Γιακούμαρος, Κατσαρός (57’ Πης), Χατζηπαναγιώτης, Χατζησεβαστός (85’ Καλλούδης), Κουρζής, Μποϊλής (32’ λ.τ Λαμάι), Τάλλαρος, Ζερβός, Αρκούδας, Χατζηαντωνίου, Κάτση (61’ λ.τ Μαύρος).

ΑΡΗΣ: Καραγιάννης, Τσελεπίδης (62’ λ.τ Γιαννιού), Πομπού, Ζαρκαδούλας (7 λ.τ Καρράς)(84’ Μαγιόγλου), Γκίκας, Αξιώτης, Κοντόγιαννoς, Μπαϊρακτάρης, Μάλλιος, Χατζηλιόντας (73’ Κρεκούκιας), Χατζηπέτρος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments