Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο Μασάδο χάρισε τον βαθμό στον ΑΕΡΑ

Ο Μασάδο χάρισε τον βαθμό στον ΑΕΡΑ

0
Dodekanisos

Ένα πραγματικό ντέρμπι έγινε στο γήπεδο του Αφάντου όπου ο τοπικός ΑΕΡΑ και ο Φοίβος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1. Το αποτέλεσμα αυτό από τη μια πλευρά μπορεί να κριθεί ικανοποιητικό για την ομάδα της Κρεμαστής η οποία «έβγαλε» χωρίς πολλές απώλειες μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα. Από την άλλη βέβαια, αφήνει και μια πικρή γεύση, δεδομένου ότι οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να ισοφαρίσουν στο 90’.

Το παιχνίδι χαρακτηρίζεται κυρίως από τα πολλά νεύρα και την ένταση που υπήρχε μεταξύ των παικτών και των δυο ομάδων καθ’ όλη την διάρκεια του. Ήταν όμως ένα παιχνίδι που είχε να προσφέρει πολλές συγκινήσεις στον αρκετό φίλαθλο κόσμο που έδωσε το παρών στις εξέδρες μιας και δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

Ο Φοίβος μπήκε πιο δυνατά και έδειχνε να ελέγχει τον αγώνα στο ξεκίνημα αλλά από τα μισά και μετά ο ΑΕΡΑ ανέβηκε και ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι και το φινάλε. Στην επανάληψη και πάλι η ομάδα της Κρεμαστής ξεκίνησε καλά, πέτυχε το γκολ αλλά στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι έφεραν και πάλι το παιχνίδι στα μέτρα τους, ανέβασαν την απόδοση τους και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να πλησιάσουν με αξιώσεις τα αντίπαλα καρέ.

Στο 62’ μετά από χέρι του Λυμπερόπουλου στη μεγάλη περιοχή, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Τζιβίλογλου ( 0 – 1).
Στο 90’ μετά από σέντρα του Λαουδίκου μέσα στην περιοχή, ο Μασάδο με προβολή έκανε το 1 – 1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παρχαρίδης (Σπάρταλης, Μπέκας) ο οποίος μετά το τέλος του παιχνιδιού απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κεφάλα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Δαρζέντας, Μαλλιάκας, Δανάς, Γαργάλης (46’ Μ. Πλύγκος), Γιαννακάκης, Τρουμπούνας, Στελλάς, Πλύγκος (80’ Λαουδίκος), Λόης (65’ Λυριστής), Μασάδο, Λυμπερόπουλος (80’ Νικολής)
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Καραγεωργίου, Χατζησάββας, Παϊζάνος, Φωτεινής, Θεοδοσίου, Τζιβίλογλου, Πανταζόπουλος, Καλημέρης (78’ Πεταυράκης), Στεφανίδης (88’ Φτάκλας), Γκινής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments