Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πέρασε από την… εκκλησία ο ΑΣ Χάλκης

Πέρασε από την… εκκλησία ο ΑΣ Χάλκης

0
DSC00083
Dodekanisos

Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση ο ΑΣ Χάλκης κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τους «Αγίους Αποστόλους» καθώς κέρδισε εύκολα με 3-0 τον Ορφέα εκτός έδρας, για την 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς αφού μόλις στο 5΄ κέρδισαν πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπιζάτης. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους ωστόσο οι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σύνολο του Άγγελου Φραγκάκη πέτυχε ακόμα δύο γκολ για το τελικό 0-3. Στο 61΄ ο Κονόμη σούταρε με τον Γιαννούλι να αποκρούει και στην επαναφορά ο Γκαμαλέτσος έκανε το 0-2 ενώ στο 77΄ ο Τσιώνης από κοντά μετά από την πάσα του Κονόμη έγραψε το 0-3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Δουλγέρης (Ζαννετίδης, Κουλουρίδης)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΡΦΕΑΣ: Γιαννούλι, Μαλανδρής, Τσικούρης, Λουκίσσας (76΄ Τσαγγκάρης Γ.), Μπουμπουλάκη, Αντωνιάδης, Κούτσι, Γεωργιάδης, Τσαγγάρης Ι., Τζοβαλίν (54΄ Μαντάρ), Γκρίζης (69΄ Καρπάτσης)
ΑΣ ΧΑΛΚΗ: Καμπούρης, Δράμη, Αβραμίδης, Μπιζάτης, Κριτσιώτης (77΄ Αράπης), Γκαμαλέτσος (62΄ Καβουκλής), Τσιώνης, Φέρο, Κωστίδης, Κυπραίος (69΄ λ.τρ. Γούλας), Κονόμη

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments