Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Βαθιά ανάσα για τον Διαγόρα Β.

Βαθιά ανάσα για τον Διαγόρα Β.

0
vati oloi
Dodekanisos

Σπουδαιο τρίποντο παραμονής πέτυχε ο Διαγόρας Β. καθώς επικράτησε με 3-1 του Κλεόβουλου στο Βάτι και έφτασε τους 17 βαθμούς στον πίνακα της βαθμολογίας.
Στο ξεκίνημα και συγκεκριμένα στο 7΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Κακλαμάνος Α. σούταρε με τη μπάλα να χτυπάει στο αριστερό κάθερο δοκάρι του Μαυρουδή και να απομακρύνεται. Στο 28΄ οι γηπεδούχοι είχαν και αυτοί δοκάρι σε σουτ του Κατσαρή ενώ στο 35΄ ο Κούτσι έκανε τη σέντρα σουτ με τη μπάλα να βρίσκει και πάλι στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 43΄ η υπεροχή των «κυανέρυθρων» καρποφόρησε αφού άνοιξαν το σκορ με σουτ του Ζωάννου, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι Βατενοί ξεκίνησαν με γκολ. Στο 54΄ ο Ζωάννου με πλασέ έκανε το 2-0 βάζοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 68΄ ο Κωστάκης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Κολιοκώστα μείωσε σε 2-1 ξαναβάζοντας στο παιχνίδι την ομάδα του. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Έλληνας στο 75΄ με απευθείας φάουλ «σφραγίζοντας» ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Αντωνάς (Γιακουμάκης, Σαρρής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ Β.: Μαυρουδής, Κούτσι, Τομάζος (86΄ Ζαράρης), Αγγελάκης (75΄ Παπουρδάνος), Καραγιάννης, Έλληνας, Μοσχής, Πρέτσι, Κατσαρής, Χατζησάββας (88΄ Μερκάι), Ζωάννου
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Χρυσανθής, Κωστάκης, Παναγιώτου, Χαρίτος, Χαμιτάι (80΄ Βίζλα), Πιτσουρδάκης (65΄ Κλημαντής), Κολιοκώστας, Παπαοικονόμου, Κουκουτσέλας, Κολιάδης (60΄ Ευαγγελίδης), Κακλαμάνος Α.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments