Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» ο Τριχιάς!

«Καθάρισε» ο Τριχιάς!

0
DSC09968
Dodekanisos

Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία πέτυχε ο Ηρακλής Μ. αφού κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Π. εντός έδρας. Ο Γιώργος Τριχιάς σημείωσε και τα δύο τέρματα των «πράσινων» στο δεύτερο ημίχρονο.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο σε ποιότητα και από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή με την κατοχή της μπάλας ωστόσο το ισόπαλο χωρίς τέρματα σκορ έμεινε ως την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Σαββιδάκη μπήκε δυνατά και στο 63΄ με τον Τριχιά άνοιξε το σκορ. Ο Μπιγκό έκανε τη σέντρα με τον έμπειρο φορ να εκμεταλεύεται την άστοχη έξοδο του Παπαμιχαήλ και με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Στην συγκεκριμένη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για μη τήρηση του fair play. Στα επόμενα λεπτά οι Παστίδενα ισορρόπησαν ωστόσο ο Τριχιάς στο 90΄ «κλείδωσε» την νίκη για την ομάδα του γράφοντας το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι τελείωσαν τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές λόγο της αποβολής με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία του Σαχίνη στο 90΄.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κυρίτσης (Σταυρούλιας, Λάζος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σκυλλάς, Τσούφιος, Μπιγκό, Λενιού, Σαχίνης, Ανδρεόπουλος (48΄ Πατρίδενας, 80΄ λ.τρ. Τσαλώλης), Σκόρπος, Βασιλώττος Χ. (92΄ Βασιλώττος Ε.), Καρίκης, Τριχιάς, Μπιλιάς
ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Παπαμιχαήλ, Καρύδης, Ισκάς, Φελεσάκης, Λικομέτι (76΄ Στεργιόπουλος), Πάπα, Μπάρδης, Λολάκης, Κυρίτσης (68΄ Πολυχρόνης), Αποστολάτος (90΄ Χαριτάκης), Καλαγρής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments