Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πέρασε από τα Μάσαρη ο Κλεάνθης

Πέρασε από τα Μάσαρη ο Κλεάνθης

0
kleanthis endekada
Dodekanisos

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον Αστέρα Μασάρων μετά και από αυτο το αρνητικό αποτέλεσμα.

Με τα δυο γκολ που σημείωσε ο Κλεάνθης στην επανάληψη, σε διάστημα μόλις δύο λεπτών πέρασε και από τα Μάσαρη αφού επικράτησε με 2-0 του τοπικού Αστέρα που βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση για την αποφυγή του υποβιβασμού μετά και από αυτή την ήττα.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός ήταν καλός με τις δυο ομάδες να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις εστίες αλλά το ισόπαλο χωρίς γκολ αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή έδειχνε να «πατούσε» καλύτερα. Στο 72΄ έφτασε τελικά στο πολυπόθητο γκολ με τον Γκινή να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και να κάνει το 0-1. Στο 74΄ ο σκόρερ έδωσε στον Πλύγκο και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ατσικνούδας (Μαυρουδής, Σαρρής)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Καραγιάννης (57΄ Μαρίνοβ), Κώστας, Στογιανόφσκι (77΄ Λούππος), Κιλασίν Ε., Κιλασίν Χ., Μπαϊρακτάρης, Χατζημανώλης Μ., Καλοπήτας, Βασιλειάδης (65΄ λ.τρ. Δημητριάδης), Πλαγγέντης, Μίρτσεφ.

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Μαριάς, Κρομμύδας, Πελέκης (84΄ Παπάς), Γιαννίκος, Φουσάτζια (60΄ Γιατσιάτσος), Ποζατζίδης, Καψαλάκης, Καλημέρης (67΄Παττάκας), Πλύγκος, Γκινής.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments