Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Καθάρισε» στην επανάληψη!

«Καθάρισε» στην επανάληψη!

0
pastida endekada
Dodekanisos

Πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Π. επικράτησε με 2-0 του Κλεόβουλου εντός έδρας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας. Τα γκολ για την ομάδα του Κώστα Πάττα πέτυχαν οι Πολυχρόνης και Καλαγρής.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο δεν έβρισκαν εύκολα τους διαδρόμους προς τα αντίπαλα καρέ και το ισόπαλο χωρίς σκορ αποτέλεσμα έμεινε ως την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη ο Κλεόβουλος μπήκε δυνατά αφού στο 57΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο σκορ. Ο Πιτσουρδάκης σούταρε με τη μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο του Παπαμιχαήλ. Δύο λεπτά αργότερα οι Παστιδενοι ευτύχησαν να σκοράρουν με το σουτ από πλάγια θέση του Πολυχρόνη. Το τελικό 2-0 υπέρ των γηπεδούχων διαμορφώθηκε στο 87΄, ο Πάπα σέντραρε και ο Καλαγρής που είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διακογεωργίου.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κάζας, (Μοσχάτος, Ράδος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΤΕΡΑΣ Π.: Παπαμιχαήλ Ρ., Παγκράτης (71 λ.τρ.΄Σαββάκης), Αμπντουλάι, Αποστολάτος, Πάπα, Λολάκης, Μπάρδης, Φελεσάκης, Πολυχρόνης (62΄ Κυρίτσης), Χαριτάκης, Παπαμιχαήλ Μ (67΄ Καλαγρής)

ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Διακογεωργίου, Πιτσουρδάκης, Κωστάκης, Κουκουτσέλας, Κακλαμάνος Μ., Γανωτάκης (53΄ Ευαγγελίδης – 90΄ λ.τρ. Κλημαντής), Χαμιτάι, Παπαοικονόμου, Χαρίτος, Παναγιώτου  (70΄ Κολιάδης), Κακλαμάνος Α.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments