Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επέστρεψε στις νίκες ο Αντίμαχος

Επέστρεψε στις νίκες ο Αντίμαχος

0
antimaxos oloi
Dodekanisos

Ακόμα μια εντός έδρας νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αντίμαχος (μετά την ήττα στην Καρδάμαινα με 2-1) αφού επικράτησε του ΑΕΡΑ με 4-2, σε παιχνίδι που διεξήχθη για την 24η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν φανταστικοί καθώς μέχρι το 35΄ σημείωσαν 3 γκολ. Στο 12΄ ο Χατζησουλεϊμάν άνοιξε το σκορ για το 1-0. Στο 22΄ ο Πης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και ο Συνεσίου στο 35΄ έγραψε το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Μασάδο σε 3-1.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Σταμάτη είχε την υπεροχή ωστόσο υστερούσε στα τελειώματα των φάσεων. Στο 70΄ οι Αφαντενοί ξαναμπήκαν στη διεκδίκηση του ματς αφού ο Μασάδο μείωσε σε 3-2. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε ο Συνεσίου στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Φραγκιαδάκης (Δημαράκης, Καραμούτας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιχαλάκης, Ιωαννίδης, Ζιωγας , Καράλιαμης (55′ Ανδρογιώργης), Σωτίρι, Βλαντιμίροφ, Χατζησουλεϊμάν, Μπεκιρλάρι (68′ Καλλούδης), Συνεσιου , Πης, Μποϊλής  (80′ Κόμπος)

ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μίγκλης, Δανάς, Ροκάι, Μαλλιάκας, Τρουμπούνας, Μπαράι, Στεφανής, Φιλιππάκος  (25′ λ.τ Τσαλίκης), Λαουδίκος, Μασάδο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments