Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πέρασε αλώβητος από την Αντιμάχεια

Πέρασε αλώβητος από την Αντιμάχεια

0
kleanthis sima
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη που του δίνει το δικαίωμα να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία πέτυχε μέσα στη Αντιμάχεια ο Κλεάνθης Παραδεισίου ο οποίος επικράτησε του τοπικού Αντίμαχου με 3 – 0. Οι φιλοξενούμενοι που …διάβασαν πολύ σωστά τον αντίπαλο τους ήταν σαφώς καλύτεροι στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανεβάσουν την απόδοση τους όμως προσπαθούσαν με ανορθόδοξο τρόπο να φθάσουν στο γκολ.
Στο 38’ ο Παπακωνσταντίνου με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 0 – 1 και στο 71’ ο Πολυμένωφ που μπήκε στην περιοχή πάσαρε στον Γιαννίκο ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0 – 2. Στο 73’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κώστα Καλημέρη, ο Μήτρου από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το τελικό 0 – 3.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παρχαρίδης (Μαντάς, Πατσιαούρας)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Μιαούδης, Συνεσίου Ν. (46′ Παπαδόπουλος), Καράλιαμης (68′ Μπίλλης), Πέτκας, Βακουφτσής, Ζιώγας, Ατσαλάκης, Σκαλέρης, Ζερβός, Χατζησεβαστός Σ. (46′ Μποιλής), Τσατσακλάς
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Χειμωνέττος, Σορωνιάτης, Κορκίδας, Καρίκης, Καλημέρης Γ., Γιαννίκος (76′ Κρομύδας), Παπακωνσταντίνου (51′ Καλημέρης Κ.), Πολυμένωφ, Σαπαλίδης, Ατσίδης, Μήτρου (78′ Μεμοτσέλα)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments