Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Όταν μιλάει ο Ορφανός…

Όταν μιλάει ο Ορφανός…

0
9
Dodekanisos

Την δεύτερη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (και την πρώτη της εντός έδρας) πανηγύρισε σήμερα η Δόξα Ψίνθου. Η ομάδα του Μιχάλη Μανωλά επικράτησε με 3 – 1 της Ασπίδας Σαλάκου και έτσι έφθασε στους εννιά βαθμούς και μπορεί να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στο πρωτάθλημα. Οι «βυσσινί» ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι από τον αντίπαλο τους με εξαίρεση το ξεκίνημα του αγώνα όπου εμφανίστηκαν λίγο μουδιασμένοι αλλά και τις αρχές της επανάληψης όπου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν περισσότερο αισθητή την παρουσία τους. Οι «βυσσινί» όμως συνολικά, ήταν η ομάδα που έδειξε να θέλει περισσότερη τη νίκη ενώ είχε σε πολύ καλή ημέρα τον Βασίλη Ορφανό. Ο έμπειρος παίκτης πέτυχε και τα τρία γκολ της ομάδας του.
Στο 38’ κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι κάνοντας το 1 – 0. Η Ασπίδα «απάντησε» στο 53’ με σουτ του Τριπολίτη από κοντά (είχε προηγηθεί αποτυχημένη προσπάθεια του ίδιου να σκοράρει με πέναλτι) αλλά στο 69’ ο Βασίλης Ορφανός με σουτ πέτυχε το 2 – 1. Το τελικό 3 – 1 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 76’.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λάζαρος Δουλγέρης και «βοηθοί» του ήταν οι Καλκαβούρας και Τσιγαράς. Στο 37΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Καϊμαξή για αντικανονικό μαρκάρισμα.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ: Τόππος, Κωστομοίρης (46’ Μπίλη), Μπαρμπαντώνης, Στελλάς Π., Στελλάς Ν., Πλύγκος (88’ Ορφανός Χρ.), Μπατέστας (57’ Κυριαζής), Κιλασίν, Ορφανός Β, Ορφανός Δ., Οχτάρας
ΑΣΠΙΔΑ: Λιάνι, Χατζηκυριάκος, Τριανταφύλλου, Λαγός (50’ Τριπολίτης), Καραβόλιας, Ιρίνια, Μάχλης Μ. (81’’ φΙΌΛΑς), Λαθούρης, Καϊμαξή, Σεβδαλής, Καραγιάννης (65’ Μάχλης Ν.)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments