Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πάτησε …το γκάζι στην επανάληψη ο Δαμάγητος

Πάτησε …το γκάζι στην επανάληψη ο Δαμάγητος

0
Dodekanisos

Πατώντας το …γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δαμάγητος Θεολόγου κατάφερε να κερδίσει με 3 – 1 τη Δήμητρα Δαματριάς στο γήπεδο της Παστίδας και να πετύχει έτσι την πρώτη του νίκη στο φετινό στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Οι παίκτες του Νώντα Αξιώτη που δεν ξεκίνησαν καλά, έμειναν πίσω στο σκορ αλλά με την πάροδο του χρόνου κατάφεραν να ισορροπήσουν και να φθάσουν στην ισοφάριση πριν από το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, επέβαλλαν τον ρυθμό τους και έφθασαν στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Το σκορ άνοιξε ο Καστρινάκης μόλις στο 9’ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (1 – 0) αλλά στο 34’ μετά από φάουλ του Αξιώτη από τα δεξιά και κεφαλιά του Λολάκη από την καρδιά της άμυνας έγινε το 1 – 1. Στο 72’ ο Αξιώτης και στο 77’ ο Παλάζης διαμόρφωσαν το τελικό 1 – 3.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ατσικνούδας (Μαυρουδής, Καλκαβούρας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΗΜΗΤΡΑ: Ζώης, Χατζηνικόλας, Καστρινάκης (75’ Κωστιού), Θεουλάκης, Κρητικός, Γιαννακάκης (75’ Πηδιάκης), Ζούνης, Σώτα (60’ Πολυμένωφ), Στάππας, Κυριαζάκος, Εξαδάκτυλος
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Σαββάκης, Μάτσης (65’ Επιφάνης), Μέμα, Γρηγοριάδης, Καψαλάκης, Μοσκιού, Αξιώτης (88’ Καρπαθάκης), Λαθούρης, Λολάκης, Παλάζης (73’ Γουμαράς), Τόμπσον (78’ Ζερβός)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments