Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Και πάλι ισοπαλία για Φοίβο!

Και πάλι ισοπαλία για Φοίβο!

0
Dodekanisos

Ούτε αυτή την φορά κατάφερε ο Φοίβος Κρεμαστής να πάρει τον βαθμό της νίκης και έμεινε και πάλι στην ισοπαλία. Αυτή την φορά απέναντι στον Παναιγιάλειο με 0-0. Δύο αναγκαστικές αλλαγές έκαναν οι φιλοξενούμενοι, ενώ στα ευχάριστα περνάει η μεγάλη επιστροφή του Φανούρη Γκινή μετά από 1 μήνα απουσίας.

Στο πρώτο μέρος ο Φοίβος ήταν αυτός που είχε τις περισσότερες φάσεις και ουσιαστικότερες με τον Παναιγιάλειο να έχει μόνο δύο σουτ (από τον Φουρτάδο), χωρίς όμως να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον Μιχαλάκη και μία κεφαλιά από τον Τζανουλίνο . Σίγουρα την μεγαλύτερη φάση σε όλη την αναμέτρηση την είχε ο Φοίβος (στο 37′), με τον Αρφαρά να μπαίνει στην περιοχή από αριστερά και να πιάνει ένα σουτ που ουσιαστικά « έγλειψε » την συμβολή των δοκαριών της δεξιάς μεριάς της εστίας του Ντούνη. Πέρα από αυτή την φάση κάποια σουτ που απείλησαν την εστία των φιλοξενούμενων ήταν του Μπάρδη και του Τζελάι κυρίως. Όσον αφορά τον Παναιγιάλειο, ο Φουρτάδο είχε πιάσει ένα αδύναμο σουτ στο 19′ αλλά και στο 26′ ένα και πάλι αδύναμο σουτ από αριστερά όπως μπήκε στην περιοχή να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Μιχαλάκη. Στο 40′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τζανουλίνος (μετά από πρώτη κεφαλιά του Φουρτάδο) έκανε την κεφαλιά ωστόσο ο Μιχαλάκης μπλόκαρε.

Στο δεύτερο μέρος ο Φοίβος είχε αρκετά πιο ανεβασμένες τις γραμμές του, όμως ο Παναιγιάλειος είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία του και κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 59′ ήταν η πρώτη καλή φάση με τον Δοξάκη να κάνει μία προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ αλλά τον Μιχαλάκη να απομακρύνει σε κόρνερ. Αργότερα έγιναν αρκετά σουτ από πλευράς παικτών Φοίβου, με την μπάλα όμως να σταματάει συνεχώς πάνω στην πολυπρόσωπη άμυνα των ασπρόμαυρων. Ο Γκινής λίγο μετά την είσοδο του είχε μία πραγματικά μεγάλη ευκαιρία, όταν στο 69′ από τα αριστερά της μεγάλης περιοχής πλάσαρε αλλά ο Ντούνης απομάκρυνε με υπερένταση. Έτσι συνεχίστηκε το παιχνίδι, με τον Φοίβο να δημιουργεί φάσεις χωρίς όμως να μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτθα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΦΟΙΒΟΣ:Μιχαλάκης, Κουδούνης(78′ Πεταυράκης) , Παπασταμάτης, Τερζίου, Γαργάλης, Μπάρδης(70′ Γκινής) , Τζελάι( 86′ Ταφάνι ) , Παϊζάνος, Αρφαράς, Χατζησάββας, Πατσίλης
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: 
Ντούνης, Κυριακόπουλος, Δοξάκης, Φουρτάδο, Κοτσόκολος, Κούντικ (10′ Μητρόπουλος, 92′ Καλόφωνος) , Τζανουλίνος, Λούγκος, Γραμματικάς, Μέρο (46′ Παπασπηλιόπουλος) , Σκούτας (76′ Καλούδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments