Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Αφεντικό ο Ιάλυσος!

Αφεντικό ο Ιάλυσος!

0
Dodekanisos
  • Την νίκη στην δύσκολη πάντα έδρα της Θύελλας Ραφήνας πήρε ο Ιάλυσος που με γκολ του Μισέλ προς το τέλος της αναμέτρησης κατέκτησε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που τον φέρνουν στην κορυφή με 5 ολόκληρους βαθμούς διαφοράς από τον δεύτερο Α.Ο. Βάρδας.
Στο πρώτο 45λεπτο, η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 18′ με τον Σταυλά να πιάνει ένα καλό σουτ, όπου κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 26′ με τον Μπουντάκη κάνοντας ένα σουτ από καλό σημείο, όμως αστόχησε. Στο 38′ ήρθε η στιγμή να δώσει ξανά παρών ο Ιάλυσος με τον Περογαμβράκη, που εκτέλεσε απευθείας φάουλ και τον Πάντο να μπλοκάρει.
Καλύτερος ήταν ο Ιάλυσος στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, με την είσοδο του Δελαπόρτα στο παιχνίδι που βοήθησε αρκετά στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Περογαμβράκης στο 56′ έπιασε μια κεφαλιά όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι. Στο 75′ πολύ καλή φάση με τον Στεφανίδη αλλά ο Πάντος είπε το «όχι» διώχνοντας την μπάλα. Το γκολ εν τέλει ήρθε στο 82′ με τον Μισέλ να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Περογαμβράκης και έκανε το 0-1 που έμελλε να μείνει μέχρι και το τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ: Πάντος, Φύτρος, Λ. Παπαδόπουλος (93’ Σαντίκου), Σουλτανίδης, Σωτηριάδης, Ντόσκας, Χαρακτίδης, Αράπης (46’ Μαργέτης, 74’ Μαραθιανός), Μπουντάκης, Δημητρίου, Ζέκιο (89’ Μαστρογιαννούδης)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Ανδρίτσος, Κόλα, Σταυλάς (87’ Αθανασίου), Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Ρεκλείτης, Περογαμβράκης (83’ Ομπίνα), Μισέλ, Στεφανίδης, Γεωργίου (67’ Λαμίν), Βελίνης (46’ Δελαπόρτας)

φωτογραφία: irafina.gr
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments