Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου “Πάτησε” κορυφή ο Αστέρας Μασσάρων

“Πάτησε” κορυφή ο Αστέρας Μασσάρων

0
Dodekanisos

Παίζοντας καλύτερα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Αστέρας Μασσάρων επικράτησε στο γήπεδο του με 3 – 0 της Αθλέτικο Αφάντου και την “έπιασε” στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Η νίκη των γηπεδούχων κρίνεται δίκαιη μιας και ήταν η ομάδα που είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων απέναντι σε μια Αθλέτικο που προσπάθησε να φανεί κάπως πι εππιθετική μόνο στο ξεκίνημα της επανάληψης. Σε όλο το υπόλοιπο διάστημα του παιχνιδιού, η ομάδα του Σάββα Σταυρίδη ήταν η κυρίαρχος του αγώνα. Έβαλε την μπάλα κάτω, την κυκλοφόρησε σωστά, δημιούργησε ευκαιρίες, πέτυχε γκολ και τελικά πήρε το “τρίποντο”.

Τα γκολ
Στο 9′ ο Γ. Πλαγγέντης έκανε σουτ από το ύψος της περιοχής και έκανε το 1 – 0.
Στο 63′  ο τερματοφύλακας Παπαγεωργίου πήγε να διώξει με την μπάλα να κοντράρει πάνω στον Πλαγγέντη Λ. και να καταλήγει στο βάθος της εστίας για το 2-0.
Στο 65′ ο Αλιάϊ με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3 -0 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Σημειώνεται ότι στο 35′ ο Αλιάϊ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Καλκαβούρας, Λάζος)

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Φαρμακαλής (79′ λ.τ. Μαρίνοφ), Πέθακας, Σώτα, Πονιάς (60′ Ζωάννου), Κιλασίν, Στογιανόφσκι, Χατζηνικόλας, Πλαγγέντης Ελ., Κοτσίκος (68΄ Δημητριάδης), Αλιάϊ (80′ Λούππος), Πλαγγέντης Γ.
ΑΘΛΕΤΙΚΟ: Παπαγεωργίου, Μπάλλα, Κεπέρης, Λαουδίκος Χ. (80′ Tzelai), Γεννημαχλελής, Σταμούλης, Μπακίρης (78′ Ηλίας), Στάθης (68′ Σπανός), Μοσχιδιού, Κώστας (78′ Διακίδης), Λαουδίκος Σ.

Ανταπόκριση: Γιάννης Σαρούκος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments