Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Εύκολη νίκη για την Χάλκη

Εύκολη νίκη για την Χάλκη

0
Dodekanisos

Την τρίτη τoυ νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας πανηγύρισε ο ΑΣ Χάλκης, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Απόλλωνα Απολλώνων.

Οι παίκτες του Άγγελου Φραγκάκη ήταν καλύτεροι από τον Απόλλωνα και δίκαια έφτασαν σε αυτήν την επικράτηση. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ιδανικά την αναμέτρηση και μόλις στο 10′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κατωτικίδη, ο Καραμπάσης με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Η Χάλκη έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα της στο 20′ όταν ο Καραμπάσης νικήθηκε από τον Σεντονά.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Απόλλωνα. Στο 83′ μετά από παράλληλη πάσα του Καραμπάση, ο Ανδριόπουλος με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παπαγιαννίδης με βοηθούς τους κ. Στεφανάκη και Κασιώτη.

Συνθέσεις:

AΠΟΛΛΩΝΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝΩΝ: Σεντονάς Σ, Πλάτσης, Μακαρούνας, Συφωνιός, Κωνσταντάκης, Σεντονάς Φ (25′ Πονήρης), Τσακμακίδης (88′ Ζουρούδης), Δάσσιος (88′ Περνάρης), Κώστας, Σακαρέλης, Καραμανώλης.

ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Ντάνι, Δράμης, Τσιώνης, Καλλιώρας (80′ Κυπραίος), Φωτιάδης (75′ Πετράς), Καβουκλής, Γκαμαλέτσος (65′ Ανδριόπουλος), Κατωτικίδης, Κουλούμπρης, Παπανικολάου (70′ Καραγιάννης), Καραμπάσης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments