Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Με πάθος για την νίκη οι «ερυθροκίτρινοι»

Με πάθος για την νίκη οι «ερυθροκίτρινοι»

0
Dodekanisos

Με καλή απόδοση, ψυχή και πάθος οι «ερυθροκίτρινοι» είναι αποφασισμένοι να πάρουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς από τον Ερμή Ζωνιανών. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Οικονομίδειο» την Κυριακή(7/5), είναι στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος για τον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και το οποίο θα ξεκινήσει στις 5.00 το απόγευμα.

Η ομάδα του νησιού μας χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη για να μην μπει σε ενδεχόμενες περιπέτειες, όμως και ο κόσμος επιβάλλεται να δώσει δυναμικό παρών και γίνει ο 12ος παίκτης του Ιάλυσου. Ο νεαρός προπονητής Αλέξανδρος Αλεξιάδης θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του πλην του Σταυλά που είναι τιμωρημένος από κίτρινες κάρτες(μια αγωνιστική). Μιλήσαμε με τον κ. Αλεξιάδη για τον αγώνα της Κυριακής και μας απάντησε τα παρακάτω:

«Είναι ένα παιχνίδι που γνωρίζουμε ότι πρέπει να το κερδίσουμε και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να το κερδίσουμε. Οι προπονήσεις πήγαν καλά όλη την εβδομάδα, χωρίς προβλήματα. Η μοναδική απουσία που θα έχουμε στον αγώνα με τον Ερμή Ζωνιανών, είναι ο Δημήτρης Σταυλάς που έχει ποινή μιας αγωνιστικής καθώς στο ματς με τον Ιωνικό συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες».

Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκες μπροστά σε δύο δύσκολα παιχνίδια. Πρώτα με τον  Ιωνικό και μεθαύριο με τον Ερμή Ζωνιανών, το οποίο χαρακτηρίζεται «τελικός»!

«Το γεγονός ότι μετά τον Ιωνικό έχουμε ακόμη μια δύσκολη αποστολή δεν σημαίνει κάτι για μένα. Ωστόσο εκείνο που προέχει είναι το καλύτερο για τον σύλλογο και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε τον αγώνα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποτε έρχονται τέτοιες στιγμές που θα βρεθείς σε μια ανάλογη θέση».

Η παρουσία του κόσμου έχει μειωθεί στα παιχνίδια της ομάδας, σας προβληματίζει αυτό;

«Δεν ήμουνα στην ομάδα πριν, ώστε να μπορώ να γνωρίζω πως ήταν πριν και πως τώρα. Εκείνο που ξέρω είναι ότι εμείς πρέπει να πείσουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Σίγουρα είναι θετικό που έρχονται φίλαθλοι γήπεδο, είναι κοντά μας και μας βοηθούν με την παρουσία τους».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments