Αρχική Αθλητικά νέα Εύσημα του Δημάρχου Ρόδου στους πρωταθλητές του σκακιού

Εύσημα του Δημάρχου Ρόδου στους πρωταθλητές του σκακιού

0
Dodekanisos

Για τις μεγάλες επιτυχίες που σημείωσαν το τελευταίο διάστημα οι μικροί σκακιστές, του Σακιστικού Ομίλου Ρόδου «Ιππότης», συνεχάρη ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος χθες(Πέμπτη) το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχιακού μεγάρου.

Οι αγωνιστικές ομάδες, που χρήστηκαν πρωταθλητές στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου και στο Πρωτάθλημα Νέων θα μετέχουν πλέον στους αγώνες της Α΄ Εθνικής, γεγονός το οποίο ο δήμαρχος χαρακτήρισε σπουδαίο.

Ο κ. Χατζηδιάκος, παρουσία του προέδρου του ΔΟΠΑΡ Στέφανου Κυριαζή, αφού ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Στάμο Καράβα και τους προπονητές, για τη λαμπρή πορεία του Ομίλου στον οποίο προπονούνται περισσότεροι από 200 μικροί σκακιστές, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τον «Ιππότη»  στον οποίο ο Δήμος παρέχει τις εγκαταστάσεις στην πόλη Ρόδου και στην Κρεμαστή ενώ αρωγός θα συνεχίσει να είναι και στο επίπεδο της υλικοτεχνικής στήριξης.

Επίσης ο Δήμαρχος εξέφρασε το ενδιαφέρον του για τη διοργάνωση κορυφαίων σκακιστικών εκδηλώσεων στη Ρόδο, τονίζοντας ότι το σκάκι είναι «ένα πνευματικό παιχνίδι που προσφέρει οφέλη στο παιδί και διαμορφώνει την προσωπικότητά του».

Ο κ. Χατζηδιάκος, συνεχάρη επιπλέον το μαθητή της Β΄ Δημοτικού Αλέξανδρο Σταθάτο ο οποίος κατέλαβε τη 2η θέση στην κατηγορία του, στο Πανελλήνιο  Σχολικό Πρωτάθλημα, που έγινε τις προηγούμενες μέρες στο Λουτράκι.

 

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments