Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Κιοσέογλου: «Με έχει πεισμώσει ο τραυματισμός μου»

Κιοσέογλου: «Με έχει πεισμώσει ο τραυματισμός μου»

0
Dodekanisos

Ο Τάσος Κιοσέογλου είναι από τους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στο νησί μας και βέβαια τυχερός ο Διαγόρας που τον έχει. Εκτός από καλός ποδοσφαιριστής είναι και πάρα πολύ καλό παιδί, κύριος εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων , με ήθος και πάντα το χαμόγελο στα χείλη.

Ο Κιοσέογλου είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις συνέπειας ποδοσφαιριστή καθώς σε οποιοδήποτε τραυματισμό πεισμώνει και δεν αντέχει να βγαίνει εκτός γηπέδου, και όλα αυτά για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην συνοχή της ομάδας του την συγκεκριμένη στιγμή. Τον βρήκαμε στο κρεβάτι του νοσοκομείου και παρόλα αυτά με το γνωστό του χαμόγελο αλλά και την δεκτικότητα που τον διακρίνει, δεν αρνήθηκε να μας μιλήσει για την επόμενη μέρα.

«Είναι η δεύτερη φορά που έπαθα ρήξη χιαστών και υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση. Ήταν το  2011 όταν ήμουνα 18 χρονών και αγωνιζόμουνα στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής με την Προσοτσάνη Δράμας, και λογικά έχω αποκτήσει την σχετική πείρα(γέλια)! Ο δεύτερος τραυματισμός με έχει πεισμώσει περισσότερο και θέλω να επιστρέψω δυνατός, να δουλέψω και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου να πραγματοποιήσει τους στόχους της στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του Διαγόρα για την υποστήριξη που έδειξε στο πρόσωπο μου μέχρι σήμερα, αφού δεν έλειψε ποτέ από κοντά μου».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments