Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου ΠΑΣ Ασκληπειού: Πανηγυρίζει άνοδο

ΠΑΣ Ασκληπειού: Πανηγυρίζει άνοδο

0
pas ippotes
Dodekanisos

Την άνοδο του στην Α’ Κατηγορία πανηγυρίζει από σήμερα ο ΠΑΣ Ασκληπειού. Η ομάδα της νότιας Ρόδου κέρδισε στο Ενωσιακό γήπεδο9 με 2 – 0 τους Ιππότες και τερμάτισε έτσι στη 2η προνομιούχο θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του ΠΑΣ επιστρέφει στην «μεγάλη» κατηγορία για πρώτη φορά μετά το 1998! Οι γηπεδούχοι που είχαν μεγαλύτερο κίνητρο από τους αντιπάλους τους άνοιξαν το σκορ στο 5’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γεωργαλλή. Στην εσχάτη των ποινών υπέπεσε ο Βρετινάρης ο οποίος έκανε χέρι μέσα στη μεγάλη περιοχή. Στο 50’ ο Οχτάρας με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2 – 0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Σημειώνεται ότι το παιχνίδι αυτό ήταν το τελευταίο για τον διαιτητή Βαγγέλη Κατσιδώνη ο οποίος αποφάσισε να «κρεμάσει» σφυρίχτρα του. «Βοηθοί» του ήταν οι Μιχάλης Φραγκίνης και Μιχάλης Ράδος.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΣ: Καμπούρης, Χωρίτης, Μελισσάς, Αγγελής, Γιώτας, Καστανίδης, Οχτάρας, Ταγκάεφ (70’ Βολιτάκης), Καψαλάκης, Γεωργαλλής (80’ Γαϊτάνος), Παπαβασιλείου (61’ Φραγκάκης).
ΙΠΠΟΤΕΣ: Παπαδόπουλος Μ., Βρετινάρης, Κοκιαντώνης, Ζωάννου, Μαρίνος Μικές (86’ Μαρίνος Μιχάλης), Ιρίμια (63’ Στεργιόπουλος), Εμίρογλου (57’ Προσμίτης), Θεοδοσίου, Παπαδόπουλος Κ., Αλιάι, Πλαγγέντης Ελ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments