Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου ΑΣ Χάλκης: Νικηφόρο φινάλε

ΑΣ Χάλκης: Νικηφόρο φινάλε

0
xalki endekada
Dodekanisos

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες, ο ΑΣ Χάλκης επικράτησε με 5 – 1 της ΑΕ Κατταβιάς στο γήπεδο Κοσκινού και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις φετινές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Η διοίκηση μάλιστα του συλλόγου στο ημίχρονο σε μια μίνι τελετή, τίμησε τον Μιχάλη Σιδεράτο, δίνοντας του μια φανέλα της ομάδας για την προσφορά του στο σωματείο. Ο Μιχάλης είχε «κρεμάσει» ουσιαστικά από πέρσι τα παπούτσια του και απλά στο παιχνίδι αυτό αγωνίστηκε τιμής ένεκεν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις υπηρεσίες του πρόσφερε και ένας άλλος …παλαίμαχος ποδοσφαιριστής (νυν μέλος της διοίκησης), ο Δημήτρης Φραγκάκης ο οποίος μάλιστα σκόραρε δις. Ο ΑΣ Χάλκης είχε τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων και στα δυο ημίχρονα, ενώ εκτός από τα πέντε γκολ είχε και δυο δοκάρια. Στο 8’ με τον Ντούπη με πλασέ από κοντά (οριζόντιο) και στο 32’ με απευθείας φάουλ του Μπιζάτη (κάθετο). Στο 18’, ο Κουλιμπαλί με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ ( 0 – 1). Στο 30’ από ωραία κάθετη πάσα του Σιδεράτου, ο Χριστοδούλου πρόλαβε στην έξοδο τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 1 – 1. Στο 35’ ο Σιδεράτος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον γκολκίπερ της ΑΕ Κατταβιάς και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Χίου (2 – 1). Στο 64’ ο Δ. Φραγκάκης με κοντινό σουτ έκανε το 3 – 1 και στο 70’ ο Θ. Κάργας έφυγε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ ενέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4 – 1. Το τελικό 5 – 1 σημείωσε ο Δ. Φραγκάκης με κοντινό σουτ.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Μπιζάτης, Δ. Φραγκάκης και Χριστοδούλου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λάζαρος Δουλγέρης (Καρκαλιανίδης, Σαρρής).
Η σύνθεση των νικητών:
ΑΣ ΧΑΛΚΗΣ: Χίου, Δ. Φραγκάκης, Χατζηομέρ (65’ Παπαθεοδώρου), Π. Κάργας, Χριστοδούλου, Μπιζάτης, Μερκάϊ, Δράμης, Ντούπης (70’ Τσιμπιζίδης), Σιδεράτος, Ι. Συντυχάκης (60’ θ. Κάργας)
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαθεοδώρου (46’ Κυπριώτης), Γ. Καρασάββας, Ιντρίσα, Μακριάς, Τριαλώνης (71’ Κρητικός), Κολοβός, Χρυσόμαλος (60’ Μ. Καρασάββας), Μυλωνάς, Κουλιμπαλί, Γκιόζι, Φτάκλας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments