Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Νίκη για την Αναγέννηση Έμπωνας

Νίκη για την Αναγέννηση Έμπωνας

0
anagennisi kolossos
Dodekanisos

Μετά από ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, η Αναγέννηση Έμπωνας επικράτησε στο γήπεδο της με 3 – 2 του Ακουσιλάου Φανών. Το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και αυτό ήταν κάτι που έκανε τους παίκτες και των δυο ομάδων να παίξουν χωρίς άγχος. Η υπεροχή ήταν σε γενικές γραμμές μοιρασμένη. Μόλις στο 5’ ο Λογοθέτης με κεφαλιά έκανε το 1 – 0 αλλά λίγο αργότερα (στο 9’), ο Κουγιός κατάφερε με πλασέ να ισοφαρίσει (1 – 1). Ο Λογοθέτης με νέα κεφαλιά στο 64’ πέτυχε το 2 – 1 αλλά στο 71’ μετά από φάουλ του Κουγιού και αφού η μπάλα «βρήκε» και το κάθετο δοκάρι, ο Μεγαλούδης από κοντά έκανε το 2 – 2. Το τελικό 3 – 2 διαμόρφωσε ο Τσουκαλάς στο 84’ με πλασέ.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κώστας Καραγιάννης (Σάββενας, Ροδίτης).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Φλοσκάκης, Βενέτης Μ., Χατζηγιαννάκης, Κωνσταντάκης, Χριστοδούλου, Γιασιράνης, Μανωλικάκης (51’ Κοσμάς Β.), Τσουκαλάς, Λογοθέτης, Κοσμάς Στ. (75’ Ντελλάκης), Πεζουβανάκης (70’ Ρουσακάκης).
ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ: Μαριτσενός (69’ Καρανικόλας), Κοκκάρης, Αρφαράς (46’ Νικολίτσης), Λαππάκης Χ.Σ., Λαππάκης Μ.Γ. (51’ Μεγαλούδης), Μαγκάνης, Κουγιός, Ζότα, Κατταβενός Α.Π., Κάβουρας, Μπαλασάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments