Αρχική Videos Παραλήρημα Fauci, ζήτησε να μην υπάρχουν συναντήσεις ανεμβολίαστων συγγενών!

Παραλήρημα Fauci, ζήτησε να μην υπάρχουν συναντήσεις ανεμβολίαστων συγγενών!

0
Dodekanisos

«Να μην βλέπουν τους συγγενείς τους που δεν έχουν εμβολιαστεί!», προέτρεψε τον κόσμο μιλώντας στο MSNBC ο Anthony Fauci με αφορμή και την μετάλλαξη όμικρον. Οι συναντήσεις θα μπορούν να συνεχιστούν σε «άλλη στιγμή» όταν η πανδημία τελειώσει», πρόσθεσε χαρακτηριστικά, χωρίς πάντως να διευκρινίζει πότε θα γίνει αυτό. Ο Fauci είπε επίσης:
«Νομίζω ότι έχουμε να κάνουμε με μια αρκετά σοβαρή κατάσταση. Αν υπάρχει ένα μη εμβολιασμένο άτομο, θα έλεγα, λυπάμαι πολύ, αλλά όχι αυτή τη φορά. O κορωνοϊός θα …βρει τους ανεμβολίαστους».


Ο ίδιος δεν σταμάτησε εκεί υποστηρίζοντας ότι «και οι πλήρως εμβολιασμένοι που έλαβαν αναμνηστική δόση θα πρέπει να αποφεύγουν μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που περιλαμβάνουν περισσότερα από 30 άτομα, καθώς αυτές θα έβαζαν τους συμμετέχοντες σε μεγαλύτερο κίνδυνο ανεξάρτητα από πόσες δόσεις έχουν κάνει».

Τα σχόλια του ειδικού υγείας έρχονται αφού το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) εξέδωσε το δικό του σύνολο κατευθυντήριων γραμμών για τις διακοπές νωρίτερα αυτόν τον μήνα, προτείνοντας στους Αμερικανούς να εμβολιάζονται και να αποφεύγουν, μεταξύ άλλων, τους πολυσύχναστους εσωτερικούς χώρους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments