Αρχική Αθλητικά νέα Κύπελλο Ελλάδας: Στα προημιτελικά με δύο νίκες η Λαμία

Κύπελλο Ελλάδας: Στα προημιτελικά με δύο νίκες η Λαμία

0
Dodekanisos

Τρίτη νίκη μέσα σε διάστημα ολίγων ημερών για τη Λαμία επί του Ιωνικού, αφού μετά το πρωτάθλημα επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Με παρακαταθήκη το 2-0 στο «Αθανάσιος Διάκος», το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου έκανε το παιχνίδι του και βρίσκοντας ένα γκολ (1-0) από το πρώτο ημίχρονο κατάφερε να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση χωρίς να αγχωθεί, με συνολικό σκορ 3-0.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 38ο λεπτό ο Ελευθεριάδης με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή, ύστερα από σπουδαία ομαδική προσπάθεια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία και για ένα δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Ρόμανιτς στο 90+2′ σταμάτησε στο δοκάρι.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης (90΄ Χριστοδούλης), Μύγας (59΄ Γκοτσούλιας), Βαφέας (59΄ Πογκοσιάν), Σάντσες, Βαλεριάνος, Τσιριγώτης, Κιάκος, Ντάλσιο (85΄ Κωνσταντινίδης), Άοσμαν, Καμπράλ (85΄ Μουστάκης), Μάναλης.

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Γκόλεμιτς, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης (70΄ Γκέντσογλου), Μπεχαράνο (88΄ Μαζουλουξής), Ρόμανιτς, Τιρόνε (69΄ Νούνες), Ελευθεριάδης, Αραμπούλι (81΄ Τσούκαλος).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments