Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Το παλεύει ο Αστέρας Μασσάρων!

Το παλεύει ο Αστέρας Μασσάρων!

0
asteras massaron endekada
Dodekanisos

Με ένα τέρμα που κατάφερε να σημ3ειώσει ο Πλαγγέντης στο 87’, ο Αστέρας Μασσάρων κέρδισε εκτός έδρας τον Ηρακλή Μαριτσών με 1 – 0 και συνεχίζει να έχει κάποιες (αν και ελάχιστες ρεαλιστικά) ελπίδες για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ μετά από αντεπίθεση και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ουσιαστικά, μιας και ο Ηρακλής είχε στο μεγαλύτερη διάστημα τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ήταν όμως ανούσιος και δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Δουλγέρης (Μπέκας, Λάζος). Στο 80’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσούφιος και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον ίδιο τρόπο και ο Δημητριάδης.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΑΡ.: Σκυλλάς, Τσούφιος, Λενιού, Μπιγκό, Ανδρεόπουλος, Μπιλιάς, Σκόρπος, Κούρος, Καρίκης, Παπακωνσταντής (89’ Χ. Βασιλώττος), Τριχιάς
ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Μήλιος, Κ. Κιλασίν, Χατζημανώλης (56’ Κ. Κιλασίν), Χ. Κιλασίν, Δημητριάδης, Καλοπήτας, Μπαϊρακτάρης, Στογιανόφσκι (85’ Βασιλειάδης), Πλαγγέντης, Μίρτσεφ, Κώστας (69’ Λούπος)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments