Αρχική Αθλητικά νέα Σπουδαίες επιδόσεις στο «Καλλιπάτειρα»

Σπουδαίες επιδόσεις στο «Καλλιπάτειρα»

0
Dodekanisos

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησαν σήμερα (Σάββατο 29/4) το απόγευμα στις 4.00 οι Περιφερειακοί αγώνες στίβου Νοτίου Αιγαίου(συνεχίζονται αύριο το πρωί) με την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από τα νησιά της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

Με νέο «λούκ»(διαγραμμίσεις στο ταρτάν) το στάδιο «Καλλιπάτειρα» άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχτεί τα παιδιά από τα Δωδεκάνησα και τις Κυκλάδες  αλλά και τους φίλους του στίβου. Οι σημαντικές επιδόσεις που αναμένονταν από ορισμένους αθλητές και αθλήτριες, σημειώθηκαν και επιβραβεύτηκαν με το θερμό και εγκάρδιο χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο «Καλλιπάτειρα».

Τους αγώνες τίμησαν ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Νίκος Νικολής, ο αντιδήμαρχος Ρόδου Σάββας Διακοσταματίου, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ Αλέξανδρος Μανωλάκης, το μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Μιχάλης Παυλούς και βέβαια ο οικοδεσπότης πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου Βασίλης Ζήκας.

Εκτός από το αγωνιστικό πρόγραμμα για άνδρες και γυναίκες, στους αγώνες πήραν μέρος και οι Παμπαίδες Α΄- Παγκορασίδες Α΄(13-14-15 ετών). Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές, ενώ το αεράκι που υπήρχε στην αρχή των αγώνων στην συνέχεια έδωσε την θέση του στην άπνοια και τα παιδιά δεν είχαν την «κόντρα» του αέρα στις προσπάθειες τους.

Σας παραθέτουμε αρκετές φωτογραφίες από την σημερινή πρώτη μέρα των αγώνων.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments