Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ο νόμος του Μασάδο!

Ο νόμος του Μασάδο!

0
masado afantou
Dodekanisos

O Βάντερ Μασάδο ήταν το πρόσωπο της αναμέτρησης του ΑΕΡΑ με τον Κλεάνθη Παραδεισίου που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του πρώτου στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ο Βραζιλιάνος άσος είχε πολλά κέφια πετυχαίνοντας χατ – τρικ και οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με σκορ 5 – 3.

Οι δυο ομάδες έπαιξαν χωρίς να έχουν καθόλου άγχος και για τον λόγο αυτό έγινε σε γενικές γραμμές ένα ανοιχτό παιχνίδι που είχε να προσφέρει και πολλά γκολ στον φίλαθλο κόσμο που το παρακολούθησε. Ειδικά στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, η υπεροχή ήταν μοιρασμένη σε αντίθεση με την επανάληψη όπου οι γηπεδούχοι έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Μασάδο άνοιξε το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό ενώ ο Φιλιππάκος στο 10’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2 – 0) και της έδωσε ένα σημαντικό προβάδισμα. Ο Κλεάνθης «απάντησε» στο 15’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκινή (2 – 1) και στο 23’ ο Μαριάς με νέο φάουλ (!) έφερε το παιχνίδι στα ίσα (2 – 2). Ο Γκινής στο 30’ έκανε το 2 – 3 με ωραίο μακρινό σουτ αλλά λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Μασάδο με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 3 – 3. Στην επανάληψη, ο ΑΕΡΑ «καθάρισε» το παιχνίδι με γκολ του Μασάδο στο 52’ και στο 61’.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Φραγκιαδάκης (Καραγιάννης, Σαρρής) ο οποίος στο 30’ απέβαλλε τον Γιαννίκο με δεύτερη κίτρινη κάρτα .
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Ροκάϊ, Γαργάλης, Γιαννακάκης, Δανάς, Τρουμπούνας, Μπαράϊ, Πλύγκος (85’ Κανελλόπουλος), Φλιππάκος (68’ Στεφανής), Μασάδο
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Τσουρούτης, Καρίκης, Μαριάς, Κρομμύδας, Καψαλάκης (75’ Πλύγκος), Γιατσιάτσος, Ποζατζίδης, Θάνος (65’ Πελέκης), Γκινής, Μπαούρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments