«Ουκρανία, ΗΠΑ και Βρετανία πίσω από την επίθεση στη Μόσχα»

0
Dodekanisos

Εκτός από την Ουκρανία, τόσο οι ΗΠΑ όσο και η Βρετανία βρίσκονται πίσω από την πρόσφατη επίθεση που συγκλόνισε τη Ρωσία αλλά και όλο τον κόσμο, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσίας (FSB) Αλεξάντερ Μπόρτνικοφ. Συγκεκριμένα, είπε τα εξής:

«Πιστεύουμε ότι αυτό είναι αλήθεια. Σε κάθε περίπτωση, τώρα μιλάμε για τα πραγματικά στοιχεία που έχουμε. Αυτές είναι γενικές πληροφορίες, αλλά έχουν μακρά ιστορία αυτού του είδους», είπε μετά τη συμμετοχή του σε διευρυμένη σύσκεψη την οποία κάλεσε ο Εισαγγελέας.

Ο Bortnikov πιστεύει ότι η Ουκρανία προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι αρκετά ικανή.
«Τι αναμένεται να κάνει για να επιδείξει την ικανότητά της; Αναμένεται να πραγματοποιήσει δολιοφθορές και τρομοκρατικές ενέργειες στα μετόπισθεν. Αυτό στοχεύουν τόσο οι αρχηγοί των ειδικών υπηρεσιών της Ουκρανίας όσο και οι βρετανικές ειδικές υπηρεσίες. Οι ειδικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έχουν επανειλημμένα αναφέρει και αυτό», είπε.

Δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι «υπάρχει μεγάλος όγκος πληροφοριών στον δημόσιο χώρο που δείχνει ότι η Δύση και η Ουκρανία είναι έξω για να προκαλέσουν μεγαλύτερο κακό στη χώρα μας. Υπήρξαν επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, χτυπήματα από μη πληρωμένα σκάφη στη θάλασσα και εισβολές ομάδων σαμποτέρ και τρομοκρατικών οργανώσεων στην επικράτειά μας», κατέληξε ο Μπόρτνικοφ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments