«Όταν επιστρέψω θα πραγματοποιήσω μαζικές απελάσεις μεταναστών»

0
Dodekanisos

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε τη Δευτέρα ότι δεν θα είχε «καμία επιλογή» από το να πραγματοποιήσει μαζικές απελάσεις παράνομων μεταναστών από τις Ηνωμένες Πολιτείες μόλις επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.

«Δεν έχω επιλογή, δεν έχω επιλογή», ​​είπε ο Τραμπ στην εκπομπή Dan O’Donnell. Καμία χώρα δεν μπορεί να υποστηρίξει αυτό που έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Είναι ο χειρότερος πρόεδρος στην ιστορία μας».

Σύμφωνα με τον Τραμπ, η κυβέρνησή του θα ξεκινήσει μαζικές απελάσεις με « τους παράνομους » των οποίων τα ονόματα γνωρίζει η τοπική αστυνομία, διευκολύνοντας την εκδίωξή τους από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι ΗΠΑ φιλοξενούν 13,7 εκατομμύρια λαθρομετανάστες και 51,4 εκατομμύρια μετανάστες συνολικά, αύξηση 6,4 εκατομμυρίων μέσα σε τρία χρόνια από τότε που ο Μπάιντεν έγινε πρόεδρος, σύμφωνα με το Κέντρο Μελετών Μετανάστευσης . Οι ΗΠΑ επί του παρόντος καταγράφουν την υψηλότερη αναλογία μεταναστών προς πληθυσμό που έχει καταγραφεί ποτέ , στο 15,5%, αύξηση 2 ποσοστιαίων μονάδων από το 2020, ξεπερνώντας το 14,8 τοις εκατό που καταγράφηκε το 1890.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments