Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Όπλο του Ιάλυσου η έδρα!»

«Όπλο του Ιάλυσου η έδρα!»

0
papamathaiakis1
Dodekanisos

Δηλώσεις για την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο τον ΓΑΣ Ιάλυσος στο «Οικονομίδειο» έκανε μέσω του news12.gr ο έμεπειρος προπονητής του Πανθηραϊκού, Μανώλης Παπαματθαιάκης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δυναμική και την ποιότητα που διαθέτει ο Ιάλυσος ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και σε αρκετούς παίκτες κλειδιά που έχει στο δυναμικό της η Ροδίτικη ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Ποιά είναι η άποψη σας για το παιχνίδι της Κυριακής;
«Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα η οποία ξέρουμε πως είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Επίσης γνωρίζουμε πως το παιχνίδι θα έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας καθώς ο Ιάλυσος διαθέτει αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Δεν ξεγελιόμαστε από τα έως τώρα άσχημα αποτελέσματα που έχει φέρει ο Ιάλυσος, όμως και εμείς διαθέτουμε ένα πολύ καλό σύνολο και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».
Από τα όσα γνωρίζεται για τον Ιάλυσο ποία θεωρείται πως είναι τα δυνατά του σημεία;
«Σίγουρα ο Ιάλυσος διαθέτει αρκετούς καλούς ποδοσφαιριστές. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο Σπάρταλης, ο Δελαπόρτας, ο Κοκκίνης και ο Ρεκλείτης ο οποίος είναι ένας παίκτης που κάθε ομάδα θα τον ήθελε στο ρόστερ της».
Πιστεύετε πως η ήττα του Ιάλυσου στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο θα κάνει πιο δύσκολο το έργο σας;
«Δεν με ξεγελάει το γεγονός αυτό, είμαι ένας έμπειρος προπονητής και μπορώ να καταλάβω πως ο Ιάλυσος είναι πολύ δυνατός ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα του και θα αντιδράσει».

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments