Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μιλάνε και με Παντέλη!

Μιλάνε και με Παντέλη!

0
pantelis
Dodekanisos

Μετά τον Κώστα Ψυρόπουλο και τον Ηλία Φυντάνη, ακόμα ένας προπονητής βρίσκεται στη σχετική λίστα του Ιάλυσου προκειμένου να καλυφθεί το κενό στην τεχνική ηγεσία. Πρόκειται για το Νίκο Παντέλη που μέχρι και πριν μερικούς μήνες πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην Καλλιθέα. Ο Νίκος Παντέλης είναι ένας πολύ έμπειρος προπονητής που έχει εργαστεί και σε ομάδα της Α’ Εθνικής (Πανιώνιο). Μαζί του έχουν γίνει και οι σχετικές επαφές και συζητήσεις. Όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα ξεκαθαρίσει το ποιος θα είναι ο νέος προπονητής των «ερυθροκίτρινων».
Ποιος είναι ο Νίκος Παντέλης
Διαβάστε όμως τι αναφέρει το Wikipedia για την προπονητική καριέρα του Νίκου Παντέλη:
«Μετά το τέλος της καριέρας του εργάστηκε ως προπονητής. Ξεκίνησε από τον Ποσειδώνα Γλυφάδας και συνέχισε σε ομάδες των μικρών εθνικών κατηγοριών, όπως: Α.Ο. Κέρκυρα, ΑΠΟ Κερατσίνι, Αθηναϊκός Α.Σ., Α.Ο. Χαλκίδα, Α.Ο. Καστοριά, Α.Σ. Λαμία.
Την περίοδο 2006-07 ανέβασε τον Π.Α.Ο. Αγίου Δημητρίου από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική. Στα μισά της περιόδου 2007-08 έφυγε από την ομάδα του Μπραχαμίου και πήγε στην Γ.Σ. Καλλιθέα. Τη σεζόν 2008-09 εργάστηκε στην Κέρκυρα, το 2009-10 στην ΓΣ Ηλιούπολη και το 2010-11 στον Εθνικό Αστέρα.
Ο Νίκος Παντέλης συνελήφθη στις 23/06/2011 για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο στημένων αγώνων της Α΄ και Β΄ Εθνικής. Αρχικά του επιβλήθηκε διετής αποκλεισμός από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, όμως στη συνέχεια απαλλάχθηκε των κατηγοριών, τόσο αυτός, όσο και η ομάδα την οποία προπονούσε.
Τον Ιούλιο του 2013 ανέλαβε προπονητής στον Πανιώνιο, για πρώτη φορά ομάδα Α΄ Εθνικής. Το 2015 ήταν προπονητής στην Καλλιθέα».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments