Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!»

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!»

0
aksiotis nontas2
Dodekanisos

Απόλυτα ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα προετοιμασία του Νηρέα εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο news12 ο προπονητής της ομάδας Νώντας Αξιώτης. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και θα είναι έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για το θεσμό του κυπέλλου (με Ομόνοια Γενναδίου). Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Βρισκόμαστε μια εβδομάδα πριν από το τέλος της προετοιμασίας μας, θα έλεγα πως είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Σε ένα μεγάλο βαθμό έχουμε κατασταλάξει στο κορμό που θα στηριχθούμε για φέτος διότι και το ρόστερ της ομάδας είναι αρκετά μεγάλο. Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε στο κομμάτι της τακτικής και όσο περνούν οι μέρες θα ανεβάζουμε στροφές ενόψει και του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς με την Ομόνοια Γενναδίου για το θεσμό του Κυπέλλου. Πιστεύω πως θα είμαστε σε ένα μεγάλο βαθμό έτοιμοι».
Για την μέχρι τώρα εικόνα του Νηρέα στα φιλικά πρόσθεσε:
«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Έχουμε δείξει πολύ καλά στοιχεία στα φιλικά προετοιμασίας που έχουμε δώσει, παρά την κούραση και την πίεση που υπάρχει στις προπονήσεις. Είμαστε αισιόδοξοι».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments