Αρχική Αθλητικά νέα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0: Εγκλωβίστηκαν στην τακτική τους

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0: Εγκλωβίστηκαν στην τακτική τους

1
@ONSPORTS.GR
Dodekanisos

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι των «αιωνίων αντιπάλων». Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το τελικό αποτέλεσμα (0-0) να μην αφήνει ευχαριστημένο κανέναν. Η κούραση, η τακτική και το νωχελικό παιχνίδι μπλόκαρε τον Ολυμπιακό. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είχε διαβάσει ολόσωστα την αναμέτρηση και «μπλόκαρε» κάθε ατού των «ερυθρολεύκων». 

Το 0-0 κρίνεται απόλυτα δίκαιο αποτέλεσμα βάση της εικόνας που παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες. Ήταν ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα. Δεν υπήρξαν οι μεγάλες ευκαιρίες (εξαίρεση ένα ή δύο σουτ). Ο μεν Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πολιορκούσε το «τριφύλλι». Ωστόσο το σύνολο του Γιοβάνοβιτς άντεξε και μάλιστα απορρόφησε την πίεση αυτή. Κάπως έτσι κράτησε το μηδέν μέχρι το φινάλε του αγώνα. Ουσιαστικά, το ρεζουμέ του αγώνα αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είχε συνολικά 20 τελικές, με δύο εξ αυτών στην εστία. Απ’ την άλλη, ο Παναθηναϊκός είχε τέσσερις τελικές (2 στην εστία). 

Στη βαθμολογία ο Ολυμπιακός έφτασε τους 11 βαθμούς. Στην κορυφή, ο ΠΑΟΚ με τον Βόλο (αμφότεροι με 12). Στην έκτη θέση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός έχοντας συγκεντρώσει επτά βαθμούς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] 0-1, Ρίβερ Πλέιτ – Μπόκα Τζούνιορς 2-1 και φυσικά Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0. Δεν θα κάνω ανάλυση των παιχνιδιών. Τα αποτελέσματα […]