Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Φιλικό: Ρόδος – Ολυμπιακός Βόλου 2 – 2, σε καλό δρόμο οι...

Φιλικό: Ρόδος – Ολυμπιακός Βόλου 2 – 2, σε καλό δρόμο οι “πράσινοι”

0
Dodekanisos

Δείχνοντας καλό πρόσωπο στο τελευταίο της φιλικό παιχνίδι πριν το πρωτάθλημα της Super League 2, η Ρόδος αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2 – 2 απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι που έγινε στη Ρόδο, με τους γηπεδούχους να δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 33’ με σουτ του Βουργουτζή μέσα από την περιοχή (1 – 0). Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 54’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπάτροβιτς (1 – 1). Στο 64’ μάλιστα οι Βολιώτες πήραν προβάδισμα (1 – 2)με κοντινό πλασέ του Στάμου. Το τελικό 2 – 2 διαμόρφωσε ο Σταματελόπουλος με διπλή προσπάθεια από κοντά μετά από σέντρα του Νικολόπουλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΟΣ: Γκουγκουντρής, Βουργουτζής, Μακρυδημήτρης, Χύσι, Καψάλης, Νικολόπουλος, Μάρκοβιτς, Σταματελόπουλος, Μαρσελίνιο, Δελαπόρτας, Παπάζογλου (Έπαιξαν και οι Αδαμάκης, Καραγεώργης, Σουλάϊ, Μίγγος, Σαάντο)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Φιλίποβιτς, Χάσεκ, Κιτόκο, Νάα, Βερνάρδος, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Σκοπελίτης, Στάμου (Έπαιξαν και οι Μπάτροβιτς, Ντουάρτε, Ξυδάς, Ονάνα, Βούγιοβιτς, Γραικός, Κόκας, Παπακώστας και Χατζής)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments