Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Ολοκληρώθηκε το camp του Φοίνικα

Ολοκληρώθηκε το camp του Φοίνικα

0
1
Dodekanisos

Έπεσε η αυλαία στο 1ο Προπονητικό camp του βόλεϊ που διοργάνωσε ο ΑΕΣΠ Φοίνικας. Ο ίδιος ο σύλλογος, σε δελτίο τύπου που εξέδωσε, αναφέρει τα εξής:
«Ολοκληρώθηκε, με μεγάλη επιτυχία, το 1ο Προπονητικό VolleyCamp που έγινε ποτέ στη Ρόδο, από τον ΑΕΣΠ Φοίνικα, υπό τις οδηγίες του νέου μας προπονητή Νίκου Αντωνιάδη και των Παπακωνσταντίνου Λοΐζο και Πότσου Νίκο. Ευχαριστούμε όλους τους μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες (60) του Camp, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ακολούθησαν όλες τις προπονήσεις.Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους χορηγούς του Camp, Fotisgraphics, News12.gr, TopFm Δωδεκανήσου, Billy’s Place, ΒΑΠ Κουγιός.
Δίνουμε ραντεβού την 1η Σεπτεμβρίου με την έναρξη των προπονήσεων των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων μας. Οι προπονητές μας ήδη έχουν σχεδιάσει το αγωνιστικό πλάνο με πολλά Τουρνουά Mini Volley και διάφορες ακόμα προπονητικές δράσεις. Σύντομα θα αρχίσουν οι εγγραφές σε όλα μας τμήματα. Μείνετε ενήμεροι μέσω της Σελίδας μας στο Facebook ΑΕΣΠ Φοίνικας Volleyball».

 {yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2016_2017/volei/foinikas_camp] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments