Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα «Είμαι πολύ χαρούμενος!»

«Είμαι πολύ χαρούμενος!»

0
koutris keperis
Dodekanisos

Πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε καθώς και για την ιστορική πρόκριση που πήρε ο ΠΑΣ Γιάννενα στην πρώτη του συμμετοχή σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο news12 ο Λεονάρντο Κούτρης. Ο Ρόδιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ θυμίζουμε σημείωσε το καθοριστικό τέρμα που χάρισε την πρόκριση στον «Άγιαξ της Ηπείρου». Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα, το οποίο συνδυάστηκε φυσικά και με αυτή την ιστορική πρόκριση που πήρε η ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της, που συμμετέχει σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ακόμα η ικανοποίηση είναι διπλή που κάναμε χαρούμενους όλους τους φιλάθλους μας τόσο εκείνους που μας ακολούθησαν στην Νορβηγία όσο και αυτούς που έμειναν στα Γιάννενα».
Όσο για τον παιχνίδι της επόμενης φάσης με την Άλκμααρ πρόσθεσε:
«Τώρα έχουμε μπροστά μας την Άλκμααρ την οποία και θα αναλύσουμε αυτή την εβδομάδα, σίγουρα πάντως θα είναι δυο πολύ δύσκολες αναμετρήσεις. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο».
-Η φωτογραφία είναι από την πρόσφατη επίσκεψη του Λεονάρντο Κούτρη στα γραφεία του news12 ενώ συνομιλεί με τον συντάκτη μας Παναγιώτη Κεπέρη.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments