Αρχική Videos “Όλη η Ουκρανία θα καεί!”, προειδοποιεί ο Medvedev

“Όλη η Ουκρανία θα καεί!”, προειδοποιεί ο Medvedev

0

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αναπληρωτής επικεφαλής του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, δήλωσε ότι εάν η Ουκρανία επιτεθεί σε ρωσικές εγκαταστάσεις στην Κριμαία, η Ρωσία θα προχωρήσει σε αντίποινα.

«Δεν θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις σε αυτή την περίπτωση, παρά μόνο αντίποινα. Όλη η Ουκρανία που θα παραμείνει υπό την κυριαρχία του Κιέβου θα καεί. Η απάντησή μας μπορεί να είναι οτιδήποτε. Ο πρόεδρος της Ρωσίας το έκανε ξεκάθαρο. Δεν βάζουμε όρια στον εαυτό μας και, ανάλογα με τη φύση των απειλών, είμαστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσουμε όλα τα είδη όπλων».

Τα σχόλιά του έγιναν την ημέρα μιας άλλης επίθεσης από την Ουκρανία σε ρωσικό έδαφος σε αποθήκη και εργοστάσιο πετρελαίου που χρησιμοποιούνταν για την ανοικοδόμηση της κατεστραμμένης γέφυρας Κερτς στην Κριμαία. Η Ρωσία κατηγόρησε την Ουκρανία για την επίθεση, η οποία προκάλεσε τεράστια πυρκαγιά.

 Κατά τα άλλα, το Πεντάγωνο ανακοίνωσε πρόσφατα ότι ένας νέος πύραυλος που θα διπλασίαζε το εύρος κρούσης της Ουκρανίας συμπεριλήφθηκε σε ένα πακέτο στρατιωτικής βοήθειας των ΗΠΑ 2,175 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments