Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Όλη η εικόνα στα φιλικά παιχνίδια του Σαββάτου

Όλη η εικόνα στα φιλικά παιχνίδια του Σαββάτου

0
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν Ιάλυσος και Ρόδος σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο «Οικονομίδειο» γυμναστήριο. Οι δυο προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν και πάλι χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες που χρησιμοποίησαν. Και τα δυο τέρματα επιτεύχθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Δελαπόρτα να ανοίγει το σκορ για τον Ιάλυσο στο 43’ και τον Τζουανάκη να ισοφαρίζει για τη Ρόδο στο 43’.

Τα αποτελέσματα στα άλλα φιλικά
Πολλά φιλικά παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο νησί της Ρόδου. Τα αποτελέσματα σε όλα τα παιχνίδια είναι τα ακόλουθα:
-Κλεόβουλος – Άγιος Γεώργιος 1 – 2
-ΑΕΡΑ – Ηρακλής Μαριτσών 3 – 2
-Ορφέας – Αστέρας Μασάρων 2 – 3
-Ιππότες – Ευαγόρας 3 – 5 
-Δαμάγητος – Δήμητρα Δαματριάς 2- 1
 -Διαγόρας Βατίου – Διγενής 1 – 0
-Αστέρας Παστίδας – ΑΕ Αδελφοσύνη 2 – 3
-ΑΣ Χάλκης – ΟΦ Ιστρίου 4 – 0
-Πάνθηρες – Ατρόμητος Διμυλιάς 3 – 1
-Δόξα Ψίνθου – Ευκλής Σορωνής 1 – 3

Η ΑΕ Κατταβιάς νίκης το τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου»
Η ΑΕ Κατταβιάς κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου» που διοργάνωσε στο γήπεδο του ο Κλεάνθης στη μνήμη του πρώην τερματοφύλακα του. Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν τους διοργανωτές στη διαδικασία των πέναλτι με 2 – 0. Στο εναρκτήριο παιχνίδι Κλεάνθης και Ακουσίλαος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα ενώ το ίδιο τελείωσε και το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στον Ακουσίλαο και την ΑΕ Κατταβιάς. Στο τελευταίο παιχνίδι (Κλεάνθης – ΑΕ Κατταβιάς) οι δυο ομάδες έμειναν στο 1 – 1 και τελικά η αναμέτρηση κρίθηκε στα πέναλτι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments