Αρχική Videos Οι Βρετανοί ζητούν δημοψήφισμα για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας!

Οι Βρετανοί ζητούν δημοψήφισμα για τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας!

0

 

Ξεπέρασε τους 10.000 υποστηρικτές μια αναφορά που έχει δημοσιευτεί στον ιστότοπο του Βρετανικού κοινοβουλίου και ζητάει την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την άρση των κυρώσεων κατά της Ρωσίας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν ειδησεογραφικά site εάν η αναφορά συγκεντρώσει περισσότερες από δέκα χιλιάδες υπογραφές, τότε η κυβέρνηση θα πρέπει να απαντήσει σε αυτήν.

Εάν υπάρχουν 100.000 υπογραφές, το έγγραφο θα εξεταστεί στη Βουλή. Η επιβολή κυρώσεων κατά της Ρωσίας λόγω της σύγκρουσης στην Ουκρανία, καθώς και τα αντίποινα της Μόσχας, έπληξαν εκατομμύρια βρετανικά νοικοκυριά. Η χώρα βιώνει κύμα απεργιών λόγω του υψηλού πληθωρισμού. Εργαζόμενοι σιδηροδρομικών εταιρειών, αεροδρομίων, δικηγόροι, ταχυδρόμοι και εργαζόμενοι σε άλλες περιοχές βγαίνουν σε διαμαρτυρία.

Τον Μάιο, η Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Ηνωμένου Βασιλείου ανέφερε ότι ο αριθμός των πολιτών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τις πληρωμές κοινής ωφελείας αυξήθηκε από 7,8 εκατομμύρια άτομα την περασμένη άνοιξη σε 10,9 εκατομμύρια τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Το έγγραφο σημειώνει ότι το Λονδίνο παρενέβη στη σύγκρουση στην Ουκρανία χωρίς καμία εντολή από τους πολίτες της χώρας και αυτοί, με τη σειρά τους, αναγκάζονται να βιώσουν οικονομικές συνέπειες.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments