Αρχική Στήλες Απόψεις Οι πλούσιοι πάνε σε συλλόγους, που υπάρχουν και άλλοι πλούσιοι

Οι πλούσιοι πάνε σε συλλόγους, που υπάρχουν και άλλοι πλούσιοι

0
money
Dodekanisos
Του Τάσου Βογιατζόγλου

Έχετε δει ποτέ σας, υποψήφιο πολιτικό να απευθύνεται στους πλούσιους από την τηλεόραση ; Αποκλείεται, γιατί ξέρει ότι είναι ανοησία να τους πει ότι, νοιάζεται γι αυτούς και ότι θα εχουν κέρδος, αν αυτός πετύχει.
Το ίδιο ανόητος, φαίνεται και ο μεσαίας τάξεως, αθλητικός παράγοντας που ζητάει, μιλώντας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την στήριξη των πλουσίων (του τόπου), για να πετύχει αυτός τον σκοπό του, χωρίς να λέει, αυτοί τι θα κερδίσουν;
Είναι ποτέ δυνατόν, να θέλει κάποιος να φτιαξει,την δική του αξία, ζητώντας δημόσια, τα χρήματα άλλων ανθρώπων; Μόνο η πολιτεία, είναι υποχρεωμένη να τον βοηθήσει. Κανείς άλλος
Αναφέρομαι σε αυτές τις άστοχες προτροπές, για οικονομική βοήθεια, που γίνονται εδώ και αρκετά χρόνια. Επιτέλους, παρά έγινε το κακό με το δημόσιο παρακαλετό, προς τους πλούσιους.  Μόνο ελάχιστοι από αυτούς, που είναι συναισθηματικά δεμένοι με κάποιον σύλλογο βοηθάνε και πάντα με μέτρο και κρυφά από την γυναίκα τους.
Για τους έχοντες και κατέχοντες, υπάρχουν, μόνο δυο τρόποι παρακίνησης, ώστε να πάνε χρήματα, από την τσέπη τους στο ταμείο τoυ σωματείου. Ο πρώτος είναι να διαφημίζουν τα προϊόντα  η την εταιρεία τους, μέσω του σωματείου. Καλή και έξυπνη σχέση για τους δυο. Γιατί ισχύει το «κερδίζεις- κερδίζω.»
Ο δεύτερος τρόπος, είναι να συμμετέχουν στο διοικητικό συμβούλιο. Όμως ακόμα και εκεί, μόνο όταν δουν τις δικές τους ιδέες και πρωτοβουλίες να υλοποιούνται, θα είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν οικονομικά.
Υπάρχει και ένα άλλο πράγμα που πρέπει να εχουν υπ οψιν τους, αυτοί που θέλουν πλούσιους στα συμβούλια τους. Οι πλούσιοι πάνε σε διοικητικά συμβούλια που υπάρχουν και άλλοι πλούσιοι.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments