Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Μεγάλος νικητής ο Άρης

Μεγάλος νικητής ο Άρης

0
aris_asteras1
Dodekanisos
Ο Άρης Αρχαγγέλου ήταν σήμερα (Παρασκευή) ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Α2 με τον Αστέρα Μασσάρων. Οι «κιτρινόμαυροι» του Στάθη Φαρμακίδη παίζοντας στο γήπεδο τους, επικράτησαν με 2 – 0 του Αστέρα Μασσάρων και έτσι πάτησαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από νωρίς, οι γηπεδούχοι επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.
Στο 35’ ο Μαρκόπουλος κέρδισε το πέναλτι από τον Κούτρη και ο Ξύπας ευστοχώντας από την άσπρη βούλα, έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους (1-0). Οκτώ λεπτά αργότερα ο Κωστάκης έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή του Κούτρη και με σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του Αστέρα «γράφοντας» το 2-0.
Στο 60‘ αποβλήθηκε ο Κωστάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα, ενώ στο 68’ το δρόμο για τα αποδυτήρια πήρε και ο Μουδάτσος με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση.
Διαιτήτευσε ο κ. Κατσιδώνης με βοηθούς τους κ. Μάγγο και Τονίδη.
Άρης Αρχαγγέλου: Λαμπριανός, Κολλιού, Μαγιόγλου, Γκίσο, Χατζηνικόλας, Κοντόγιαννος (27’ Κοτσίκος), Γιαννόπουλος, Ξύπας, Παπαοικονόμου (78’ Κατσούλης), Μαρκόπουλος (86’ Ενγκάμα), Κωστάκης
Αστέρας Μασάρων: Γ. Κούτρης, Σκούμπρος, Νικήτας, Ν. Κούτρης (50’ Λούπος), Τραχανάς (78’ λ.τ. Κουμούλης), Μοσχής, Μουδάτσος, Σκυλλαράκης, Χατζηκώστας (60’ Ζόλταν), Μίρτσεβ, Ντούλε

Στη φωτογραφία είναι το πέναλτι με το οποίο ο Άρης έκανε το 1 – 0

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments