“Οι Δυτικές χώρες διαβρώνουν τις παραδοσιακές αξίες!”

0
Dodekanisos

«Η Ρωσία ως κράτος πολιτισμού θα συνεχίσει να υποστηρίζει τα ηθικά θεμέλια των διεθνών σχέσεων και να προωθεί τις αρχές της ειλικρίνειας, της αλήθειας, του καλού και της δικαιοσύνης στις διεθνείς υποθέσεις». Αυτό επεσήμανε μεταξύ άλλων με δηλώσεις που έκανε ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέϊ Λαβρόφ. Ο ίδιος πρόσθεσε και τα εξής:

«Η εμπιστοσύνη στα ιδανικά που μοιράζονται οι κύριες θρησκείες και πολιτισμοί. Η ταυτότητα των εθνών και το δικαίωμά τους στα δικά τους μονοπάτια ανάπτυξης είναι σημαντικοί παράγοντες για την αναζήτηση των καλύτερων απαντήσεων στις πολυάριθμες σύγχρονες προκλήσεις και απειλές».

«Αυτή η δημιουργική πολιτική χαίρει ευρείας υποστήριξης στη διεθνή κοινότητα. Ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης , όχι μόνο συμπαθούν τη Ρωσία αλλά τη θεωρούν και ως υπερασπιστή των διαρκών παραδόσεων και των πραγματικών αξιών», είπε ο υπουργός.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι οι δυτικές χώρες διαβρώνουν τις παραδοσιακές αξίες και ξαναγράφουν τους βασικούς κανόνες ηθικής. «Ενθαρρύνουν επιθετικά την ανεκτικότητα, την ανοχή που έχει φτάσει στο σημείο του παραλογισμού και διάφορα καταστροφικά πρότυπα συμπεριφοράς. Υιοθετούν απαγορεύσεις στα θρησκευτικά σύμβολα. Η ΕΕ προσποιείται ότι δεν βλέπει βλάσφημες ενέργειες όσον αφορά τα μουσουλμανικά λείψανα και την καταστροφή της Ορθοδοξίας. που δεν είναι υπερβολή», σημείωσε ο Λαβρόφ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments