Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Οδηγεί …4Χ4 ο Ποσειδώνας!

Οδηγεί …4Χ4 ο Ποσειδώνας!

0
poseidonas rodiakos
Dodekanisos

Με …4Χ4 οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας ο Ποσειδώνας Καρπάθου! Η ομάδα του Γιάννη Καραμήνα, πέτυχε σήμερα την τέταρτη συνεχόμενη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας και απολαμβάνει το απόλυτο. Αυτή τη φορά κέρδισε τον Ροδιακό στο γήπεδο των Παηγαδίων και έτσι έφθασε αισίως στους 12 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και κατάφεραν να φθάσουν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών. Στο 26’ ο Πανάρετος έκανε το 1 – 0 και στις αρχές της επανάληψης ο Μ. Σπανός πάσαρε στον Βασιλειώτη και αυτός από το ύψος του πέναλτι έκανε το 2 – 0. Στο 88’ ο Μ. Σπανός έκανε το 3 – 0 και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Πανάρετος διαμόρφωσε το τελικό 4 – 0.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΚΑΡΠΑΘΟΥ (Γιάννης Καραμηνάς): Μαργαρίτης, Ρενάτο, Φουντής (72’ Μην. Χαλκιάς) Χατζημανώλης, Γ. Σπανός, Νασόπουλος, Μαντινάος, Τσιαβέλης (80’ Χατζηκοντός), Πανάρετος, Μ. Σπανός, Βασιλειώτης (72’ Σταυριανός)
ΡΟΔΙΑΚΟΣ (Σφυρίου) : Κιφάτι, Τσιμπιδάκης, Καρασσάβας, Καραμπέτσος, Χαλκιάς, Κλάψης, Κολωβός, Παπανικολάου Κ., Πανανικολάου Ε., Χρυσοχόος, Πουλής (85’ Βαραββάς)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments