Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Άγ. Λουκάς: Μπορούσε και μεγαλύτερο σκορ

Άγ. Λουκάς: Μπορούσε και μεγαλύτερο σκορ

0
2
Dodekanisos

Στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου της Β’ Κατηγορίας έμεινε ο Άγιος Λουκάς Αφάντου ο οποίος κέρδισε στο γήπεδο του με 2 – 1 τον Δαμάγητο Θεολόγου. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και εκτός από τα δυο γκολ δημιούργησαν και πολλές άλλες ευκαιρίες τις οποίες όμως δεν μπόρεσαν να μετατρέψουν σε γκολ. Παραλίγο μάλιστα να πληρώσουν αυτή την επιθετική τους δυστοκία και μάλιστα δεν είναι υπερβολικό να σημειώσουμε ότι κάποιοι από τους γηπεδούχους φοβήθηκαν μήπως λειτουργήσει ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το παιχνίδι πολύ δυνατά και μόλις στο 2’ ο Κανέλλος από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα καθώς αντί να πλασάρει προτίμησε να «κόψει» τη μπάλα προς το πέναλτι. Ο ίδιος παίκτης όμως τέσσερα λεπτά αργότερα (στο 6’) με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1 – 0. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 9’ να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Σταυριανού (1 – 1) και από εκεί και πέρα άρχισε ο επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες χωρίς όμως να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Τελικά τη λύση έδωσε ο Κυριαζής στο 58’ όταν έκανε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κανέλλου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 1.
Καλύτεροι των γηπεδούχων οι Κανέλλος, Γεννημαχλελής, Μπάλα και Χρήστος Καλογήρου. Παρά τα δυο γκολ που δέχθηκε ο τερματοφύλακας Στεργαλλάς, ήταν ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων καθώς χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές για να σώσει την εστία του από ένα μεγαλύτερο σκορ. Καλή απόδοση είχε και ο Σταυριανός.
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Καλανδράνης, Κασιώτης Σωκράτης, Μακρυδημήτρης, Γεννημαχλελής, Μπάλα, Καλογήρου Χρήστος, Χατζαντώνης (80’ Μπρισνόβαλης), Κυριαζής (75’ Νικολής), Κανέλλος, Πίτσης, Μανέτας (50’ Σπανός)
ΔΑΜΑΓΗΤΟΣ: Στεργαλλάς, Γιαννακάκης, Μέμα Ρόναλντ , Ντελλάκης (80’ Στουπής), Νικολίκος, Στρατής, Τσίγκριλας, Σταυριανός, Γρηγοριάδης, Λοίζος (75’ Μέμα Γιόνι), Κανατάς (46’ Φραντζής)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments