Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ο Ζουρούδης στην Ασπίδα Σαλάκου!

Ο Ζουρούδης στην Ασπίδα Σαλάκου!

3
zouroudis sarlis
Dodekanisos

Ο Κώστας Ζουρούδης (αριστερά στη φωτογραφία) είναι ο νέος προπονητής της Ασπίδας Σαλάκου ο οποίος και θα έχει την ευθύνη της ομάδας ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Ο σύλλογος μάλιστα εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής:
«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η διοίκηση της Ασπίδας Σαλάκου ανακοινώνει την συμφωνία συνεργασίας με τον κ.Ζουρούδη Κων. ως νέου προπονητή. Ο βασικός κορμός της ομάδας θα παραμείνει ο ίδιος που μαζί με τους τοπικούς παίκτες και την προσθήκη νέων κυρίως από την περιοχή θα αγωνιστεί για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της ΑΣΠΙΔΑΣ».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
megalos
megalos
8 years ago

ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ!Κ ΑΠΟ ΟΣΟ ΕΧΕΙ ΒΟΥΙΞΕΙ Η ΡΟΔΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ!ΑΚΟΜΑ Κ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΗΓΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ!ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ!

Μάκης Ευθυμίου
Μάκης Ευθυμίου
8 years ago

Ρε megale ο Λευτερης ξεχώρισε σε μια χρονια που η ομάδα δεν ηταν καλη, είχε προσφορές και πήρε μετεγγραφή. Προσωπικά δεν θα ήθελα να φύγει. Δεν νομίζω να βουίζει η Ρόδος για την Ασπίδα ! Ελπίζω να φέρεις και εσύ μια πρόταση απο ομάδα ή ακομα καλύτερα μπορεις να αυτοπροταθείς και να πας στην ευχή του θεού.

megalos
megalos
8 years ago

[quote name=”Μάκης Ευθυμίου”]Ρε megale ο Λευτερης ξεχώρισε σε μια χρονια που η ομάδα δεν ηταν καλη, είχε προσφορές και πήρε μετεγγραφή. Προσωπικά δεν θα ήθελα να φύγει. Δεν νομίζω να βουίζει η Ρόδος για την Ασπίδα ! Ελπίζω να φέρεις και εσύ μια πρόταση απο ομάδα ή ακομα καλύτερα μπορεις να αυτοπροταθείς και να πας στην ευχή του θεού.[/quote]
ΧΑΧΑΧΑ!!!ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Ε??ΑΧΧ Κ ΝΑ ΞΕΡΕΣ!!Κ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΝΟΙΑΖΟΣΑΣΤΑΝ!!ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΟΥΤΗ ΣΤΗ Γ ΦΕΤΟΣ!!