Αρχική Ροδίων Άθλησις Μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά του Ροδίων

Μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά του Ροδίων

0
beach ammades
Dodekanisos

Το πρώτο Αμμάδες 2015 beach volley tournament είναι γεγονός. Με την εντυπωσιακή συμμετοχή 24 ομάδων και την πολυπληθή παρουσία φίλων του αθλήματος ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ το τουρνουά που διοργάνωσε το Ροδίων Άθλησις στα δύο γήπεδα του beach bar Αμμάδες στο Φαληράκι. Όλες οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι από την διοργάνωση , ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τις επικείμενες εκδηλώσεις του σωματείου.
Στο ταμπλό των ανδρών νικητές αναδείχθηκε το δίδυμο Γιακουμάρου –Καρυώτη που επιβλήθηκε των Ανδρέου-Προδρομίδη με 21-16 στον μεγάλο τελικό , ενώ την τρίτη θέση κατέλαβαν οι ομάδες των Μακρή-Αντωνιάδη και Χαριστή-Τερζίου .
Στο ταμπλό των γυναικών πρώτη αναδείχθηκε η δυάδα Καννέλη-Οικονόμου που έδειξε απίστευτη ωριμότητα στη σειρά των αγώνων , κερδίζοντας τις Γκίκα-Τερζίου με 21-11 στον τελικό. Την Τρίτη θέση κατέλαβαν οι αδερφές Τζανουδάκη και το δίδυμο Μαλούκου- Μαστρογιάννη.
Αναλυτικότερα συμμετείχαν οι παρακάτω ομάδες :
Προδρομίδης-Σκερλές Ανδρέου-Παπακωνσταντίνου
Τζανουδάκης –Σαρικάς Γιακουμάκη-Ιγγλέση
Γιακουμάρος-Καρυώτης Καραμαρία-Mario
Πότσου-Σταυριανός Παπαδοπούλου-Μυρωνίδου
Νικολιδάκης-Θέμελης Μαλούκου-Μαστρογιάννη
Τυροβούζης-Μπαλής Τζανουδάκη Μ.-Τζανουδάκη Κ.
Χαριστής-Τερζίου Διακομανώλη-Τζιώλας
Φράνκε-Τζιώλας Κανέλλη-Οικονόμου
Νάκκας- Μηνατσής Δικαστοπούλου-Αμπελιώτη
Σαββέλος-Ντιλέκ Γκίκα-Τερζίου
Λάγκαρης –Κιρμάλης Τσιράκου-Κάππα
Κυπριώτης-Μειντανής
Αντωνιάδης-Μακρής
Στους νικητές του ανδρικού , τους φιναλίστ του γυναικείου καθώς και μετά από κλήρωση στο δίδυμο Τζανουδάκη-Τζανουδάκη μοιράστηκαν προσκλήσεις για το πάρτυ του Ροδίων το προσεχές Σάββατο στο Villa di Mare . Στη νικήτρια ομάδα Κανέλλη-Οικονόμου ένα πλήρες γεύμα στο Ψητοπολείο `Μαιντανός Κρεμμύδι ` του κ. Αράπη Μανώλη.
Η διοίκηση του Ροδίων θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες και όλους εκείνους που βοήθησαν στη άρτια διοργάνωση . Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις συνεχίζονται το προσεχές Σάββατο μακριά από την άμμο με το μεγάλο“βόλλευ“ πάρτυ στο Villa di Mare μετά τις 21:30. Περισσότερες πληροφορίες στο https://www.facebook.com/ravolleyball

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments