Αρχική Videos “Ο Ζελένσκυ μετέτρεψε την Ουκρανία σε …νέο Αφγανιστάν!”

“Ο Ζελένσκυ μετέτρεψε την Ουκρανία σε …νέο Αφγανιστάν!”

0

«Επίθεση στον Βολόντιμιρ Ζελένσκι», εξαπέλυσε ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Νικολάι Αζάροφ. Ο ίδιος μεταξύ άλλων επεσήμανε πως «η κληρονομιά του Volodymyr Zelensky θα είναι το ότι μετέτρεψε τη χώρα του σε ένα νέο Αφγανιστάν!».

«Με τα χρόνια, οι πρόεδροι της Ουκρανίας υποσχέθηκαν να μετατρέψουν τη χώρα είτε σε μια νέα Γαλλία είτε σε μια νέα Ελβετία. Ωστόσο, ο Ζελένσκι προχώρησε περισσότερο από οποιονδήποτε και μετέτρεψε τη χώρα σε ένα νέο Αφγανιστάν, προς τέρψη των Αγγλοσάξωνων», έγραψε ο Αζάροφ σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Τι πιστεύετε; Υπάρχει περίπτωση η Ουάσιγκτον να κουραστεί από το “παιχνίδι” της στο άμεσο μέλλον; Ή μήπως η ευχαρίστηση του να παίζεις βρώμικα κόλπα στη Ρωσία είναι πιο σημαντική από τις ζωές των ομήρων του καθεστώτος του Κιέβου;» αναρωτήθηκε με νόημα ο πολιτικός.

Σε συνέντευξη του νωρίτερα, ο Azarov αναφέρθηκε λεπτομερώς στους ρόλους που έπαιξαν οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο στη μετατροπή της Ουκρανίας σε ένα αποτυχημένο κράτος, υπενθυμίζοντας πώς, στα εννέα χρόνια από το πραξικόπημα του Euromaidan του 2014, ο πληθυσμός της χώρας μειώθηκε κατά το ήμισυ – μια καταστροφή που δεν έγινε ούτε κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments