Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ο Τσαγγάρης απαντάει στον Πέρο

Ο Τσαγγάρης απαντάει στον Πέρο

2
tsaggaris sindesmos
Dodekanisos

Απάντηση στα όσα υποστήριξε ο διαιτητής Λευτέρης Πέρος στην ιστοσελίδα rodostv.gr, έδωσε μέσω ανακοίνωσης του ο αρχιδιαιτητής Βασίλης Τσαγγάρης. Χαρακτηριστικά αναφέρει:
«Μετά από όσα αναφέρει σε επιστολή του στο διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης rodostv.gr ο εν ενεργεία και δόκιμος διαιτητής της δύναμης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου ΠΕΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, βάζω τη λέξη δόκιμος διότι όλοι οι διαιτητές που αποφοιτούν από την σχολή διαιτησίας και έχουν πετύχει στις εξετάσεις (ο κύριος ΠΕΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ αποφοίτησε 24 Ιανουαρίου 2013), για τουλάχιστον ένα χρόνο είναι δόκιμοι διαιτητές και εν συνεχεία εντάσσονται στη δύναμη της εκάστοτε Ένωσης, έχω να πω τα εξής:
Προς έκπληξη μου διάβασα την επιστολή του νεαρού δόκιμου διαιτητή ΠΕΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ να καταφέρεται κατά της Τοπικής Επιτροπής Διαιτησίας και για παρεμβάσεις παραγόντων της ΕΠΣΔ με τηλεφωνήματα στον πατέρα του, με τον οποίο τυγχάνει να είμαστε και κουμπάροι. Πιστεύω είναι αναληθή και οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτήν του την απόφαση δεν είναι αυτοί που αναφέρει αλλά κάποιοι άλλοι τους οποίους εκείνος γνωρίζει καλύτερα όπως και ο πατέρας του. Τα αναφέρω αυτά διότι ξέρει πολύ καλά τόσο ο ίδιος όσο και οποιοσδήποτε άλλος διαιτητής ότι τους έχω δώσει τα δικαίωμα, εάν έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα, να μου το λένε οι ίδιοι προσωπικά ή με συνάντηση μαζί μου ή με το να μου τηλεφωνήσουν για να μου εκφράσουν οποιοδήποτε πρόβλημα τους ή παράπονο. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του κυρίου ΠΕΡΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ να μην το κάνει αυτό και να βγει με επιστολή στο διαδικτυακό μέσο για να εκφράσει τα παράπονα του και τα προβλήματα του.
Όσον αφορά τον ορισμό του σε αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος αναφέρω μόνο τα εξής: ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ από τη σχολή διαιτησίας στις 24 Ιανουαρίου 2013, ορίσθηκε στην περσινή περίοδο σε (5) αγώνες Ά τοπικού, (10) αγώνες Β τοπικού, (8) αγώνες Γ τοπικού πρωταθλήματος, (12) εφηβικούς αγώνες και (3) παιδικούς αγώνες πρωταθλήματος. Στην φετινή περίοδο έχει ορισθεί σε (7) αγώνες Ά τοπικού, (8) αγώνες Β τοπικού , (2) εφηβικού και (1) παιδικού πρωταθλήματος τα συμπεράσματα δικά σας…
Επίσης, έχει σταλεί από την ΤΟΔ και συγκεκριμένα από τον αρχιδιαιτητή ΤΣΑΓΓΑΡΗ ΒΑΣΙΛΗ προς αξιολόγηση και εντάχθηκε στους πίνακες βοηθών Δ κατηγορίας της ΕΠΟ και είναι στον πίνακα ταλέντων της ΕΠΣΔ.
Με εκτίμηση, ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Μέλος ΤΟΔ Δωδεκανήσου
Υ.Γ. Είναι αρχή μου να μην κατηγορώ το σπίτι μου διότι θα πέσει να με πλακώσει, όπως λέει και η λαϊκή ρήση. Ο κύριος ΠΕΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ας κάνει πρώτα αυτοκριτική και αξιολόγηση του εαυτού του και μετά εδώ είμαι εγώ και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής να έρθει να μας πει και εμάς τι δεν κάναμε γι’ αυτόν που έχουμε κάνει για άλλους διαιτητές της ίδιας σχολής με αυτόν. Εάν έχουμε κάνει κάποιο λάθος να το διορθώσουμε. Σε επίπεδο αντιπαράθεσης δεν θα έρθω με κανέναν, ούτε θα επανέλθω επί του θέματος. Με τη ευκαιρία που μου δίνεται ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FONTAN
FONTAN
10 years ago

ΣΙΓΑ ΕΧΑΣΕ Η ΡΟΔΟΣ ΤΟΝ ΚΟΛΙΝΑ ΤΗΣ

Ball
Ball
10 years ago

Δεν μας φθάνουν τα της Επσδ ρόμπα γινόμαστε παλι με τον κάθε άσχετο.